Vriendelijke medewerkster Kreeg duidelijke info. Geen nonsens verhaal. Produkt zoals omschreven. TOP.
Beste J., Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met het product en onze service. We streven er altijd naar om onze klanten duidelijke en eerlijke informatie te bieden. Uw complimentje betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Had mijn maillot van Orublu snel in huis. Kon door brievenbus, was mooi in vloeipapier verpakt, met persoonlijk geschreven kaartje. Maillot was heel mooi, en pasvorm prima.
Beste Riena, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de zorgvuldige verpakking van uw maillot. We besteden veel aandacht aan het verpakken van onze producten, zodat ze in perfecte staat bij u aankomen. Het is mooi om te weten dat de maillot ook aan uw verwachtingen voldoet! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering en mooi assortiment. Prima retourprocedure.
Beste Eline, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en ons assortiment. We streven ernaar om het retourproces zo eenvoudig mogelijk te maken, en het is fijn dat u dat ook zo ervaren heeft. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
2 maillots besteld met korting en betaald. Kreeg een bericht dat ze uit de collectie waren gehaald. Direct een ander aanbod gekregen met dezelfde korting. Fijne communicatie.
Beste Henriette, Dank u wel voor uw positieve reactie! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze communicatie en de oplossing die we hebben kunnen bieden. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is mooi dat u dit ook als prettig heeft ervaren. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Lekker warm, ik heb ook een campagne kleur dus het bevalt me heel goed. Wel kostbaar en hoop dan ook er veel plezier aan te beleven.
Beste H.J., Dank u wel voor uw mooie feedback! Het doet ons goed te horen dat u zo tevreden bent met uw shirt en dat het lekker warm is. We begrijpen dat de prijs een overweging kan zijn, en we hopen dat het shirt u veel plezier en comfort zal bieden in de toekomst. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, staan wij altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De verzending door D H L was ronduit teleurstellend. Maar Beenmode heeft alles in het werk gesteld om D H L alsnog naar behoren te laten presteren. Tijdens dit proces werd ik als klant via diverse telefoontjes op de hoogte gehouden. En bood zelfs alternatieven aan. Kortom ; Beenmode hanteert nog ouderwetse klantenservice.
Beste meneer Beekhuis, Bedankt voor uw bericht en voor het telefonisch contact. Wij begrijpen uw teleurstelling en waarderen uw geduld enorm. Gelukkig hebben wij inmiddels vernomen dat PostNL de bezorging, ondanks de vertraging, volledig heeft afgerond. We streven er altijd naar onze klanten tijdig en compleet te leveren, en wij vinden het vervelend dat u hier langer op heeft moeten wachten. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn met onze gebruikelijke snelle service. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ursprüngliche Bewertung
op dit moment niet tevreden. heb 2 items besteld. 1 item is ontvangen en het andere item nog niet. gaat voor mijn gevoel teveel tijd tussen bestellen en compleet afleveren zitten. graag per omgaande bericht. J. Beekhuis STOKKUM
Perfecte maillots, zoals ik van dit merk (Bonnie Doon) gewend ben. En supersnel geleverd.
Beste Judith, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het is mooi om te horen dat de maillots van Bonnie Doon aan uw verwachtingen voldoen en dat de levering snel heeft plaatsgevonden. We streven er altijd naar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Fijne warme gieswein sloffen besteld voor een goede prijs
Beste Liesje, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de warme Gieswein sloffen en de prijs-kwaliteitverhouding. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we streven ernaar om producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Als u in de toekomst nog vragen heeft of meer wil bestellen, staan we altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Voel me als klant thuis bij Beenmode.nl Bestellingen worden met zorg geleverd en een uitstekende klantenservice,
Beste Roos, Wat ontzettend fijn om te horen dat u zich bij ons thuis voelt, daar doen we graag ons best voor! We waarderen uw loyaliteit en doen ons uiterste best om elke bestelling met zorg te leveren. Bedankt voor het vertrouwen, en we hopen u nog lang van dienst te mogen zijn! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Inderdaad voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Perfecte levering!
Beste Jorrit, Bedankt voor uw mooie reactie! Wat fijn dat alles zo vlot is verlopen en dat de levering perfect op tijd was. We streven er altijd naar om onze beloftes waar te maken! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Het eerste paar pantoffels sloten niet goed aan. Contact opgenomen met beenmode en kreeg het voorstel om eventueel om te ruilen voor een een ander type nr. Dit gedaan en na opsturen van de verkeerde heeft beenmode direct het andere type gestuurd. TOP!!!
Beste Frits, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat we het samen snel hebben kunnen oplossen en dat u tevreden bent met het andere type pantoffels. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, dus we zijn blij dat het zo naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik ben goed en vooral heel vriendelijk geholpen.
Beste Charlotte, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Wat fijn om te horen dat u goed en vriendelijk bent geholpen. Dat is precies waar we ons best voor doen:-) Leuk dat u klant bent geworden en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Wolford is een mooi merk en de panty’s zijn goed van pasvorm en sterk.
Beste Paulette, Hartelijk dank voor uw fijne feedback! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelle service en de kwaliteit van de Wolford panty's bij Beenmode.nl. We zijn blij dat de pasvorm en sterkte aan uw verwachtingen voldoen! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goede communicatie over de aflevering
Beste Cécile, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de communicatie rondom de aflevering. We doen ons best om u goed op de hoogte te houden. We staan een volgende keer graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
mijn bestelling wordt goed afgeleverd
Beste H. Oudt, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We vinden het prettig om te horen dat uw bestelling naar tevredenheid is afgeleverd. We waarderen uw aanbeveling enorm en zijn blij dat u onze service goed ervaart. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Prima bezorging.
Beste Evelien, Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat de bezorging naar wens was. Uw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd:-) Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mooie kwaliteit
Beste Anne, Hartelijk dank voor uw bericht! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. We waarderen uw aanbeveling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snel bezorgd.
Beste Evaline, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de bezorging snel was. We streven er altijd naar om alles vlot en naar tevredenheid te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Produkt = kwaliteit (proficiat!) Service = kwaliteit (proficiat!) Klantvriendelijk = kwaliteit (proficiat!) Doe zo verder! Ik word een vaste klant van jullie!
Beste Rosaria, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en lof! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met zowel onze producten als onze service. We streven er altijd naar om kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop te stellen, en het is heel mooi om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit om u als vaste klant te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Prima. Geen problemen tegengekomen. Snelle levering. Via de mail op hoogte gehouden door de verkoper. Leuk persoonlijk kaartje van de verkoper bij het product.
Beste C, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met de snelle levering en communicatie. We doen ons best om een persoonlijke touch toe te voegen, zoals het kaartje, en zijn blij dat u dat heeft gewaardeerd. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Bij twijfel krijg je goed advies en er wordt altijd in oplossingen gedacht. Grote keuze in collectie met goede omschrijving. Super winkel waar ik al jaren vaste klant ben.
Beste Tereza, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u al jaren in ons stelt! We vinden het belangrijk om altijd mee te denken en passende oplossingen te bieden, fijn dat u dat zo ervaart. Uw loyaliteit als vaste klant waarderen we enorm. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
gewoon goed
Beste Ria, Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle service. Dat is precies waar we voor gaan! We kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Zie boven
Beste Joke, Bedankt voor uw reactie! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle en correcte levering. Wij doen ons best om onze klanten altijd goed van dienst te zijn. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snel geleverd, mooie sokken
Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent met de mooie sokken. Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste producten en service te bieden. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Reageren super snel op online vragen. De orderverwerking en verzending lekker vlot en beloven wat ze zeggen. Bij Beenmode kan je zonder zorgen je schoen kopen!
Beste Meino, Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat u onze snelle reacties op uw vragen waardeert. We streven ernaar om een vlotte orderverwerking en verzending te bieden, en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij zijn blij dat u zonder zorgen uw pantoffels bij ons kunt kopen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB