Excellente service & producten

Heel duidelijke website en prompte levering van de bestelde sokken. Verpakking en persoonlijke noot zeer aangenaam

Super!!!

Website duidelijk aangegeven véél keuze aan panty's!!!

Snelle en betrouwbare service

Snelle en betrouwbare service

Leuk dat ik geschreven kaartje erbij krijg

Dus top

Veel keuZe

Correcte snelle levering

Goed product en goed service

Ik heb al vaker in deze webshop besteld. Snelle levering. Goed product, goed verpakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Heel goed, snel, mooi verpakt, precies wat ik bedoelde

Hele goede ervaring, snel bezorgd, mooi verpakt artikel precies wat ik bedoelde

Super goede service!

Een ruim aanbod, hele leuke producten en een snelle levering. Dat zijn op zich al behoorlijk wat pluspunten maar waar beenmode.nl zich echt in onderscheid is een stukje persoonlijke service. Als er iets niet duidelijk is wordt er contact opgenomen en het pakketje wordt extra mooi ingepakt zodat je echt het idee hebt dat je een kadootje krijgt. Ik ben fan!

Mooie kwaliteit en goede service en directe levering en goede verpakking

super

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, 8 dagen geleden grote bestelling geplaatst. 3 paar heb ik ontvangen zonder een bericht waarom de anderen er niet zijn. Wanneer zou ik die kunnen verwachten? Nadat ik contact heb gehad bleek de fout bij bezorger te liggen. Pakket is opgespoord en dag erop bezorgd.

goederen snel ontvangen

goederen snel ontvangen

Goed,lekker snel en mooie warmers.

Heel goed.

Uitstekend en vriendelijk

Kreeg mijn bestelde Falke sokken snel met zorg ingepakt en met een vriendelijk kaartje erbij. Top!!

Snelle levering uitstekende kwaliteit

Het was een last minute bestelling vanwege een bruiloft Na bestellen werd alles keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt. Super

Snelle service met een persoonlijk tintje.

De site is overzichtelijk. Bestellingen worden snel afgehandeld en thuis ontvangen. Het persoonlijke briefje maakt dat het net zo persoonlijk is als in een winkel.

Netjes afgehandeld

Het is bij de meeste winkels lastig om te vinden wat ik nodig heb, maar niet bij Beenmode.nl. Alles netjes gekregen en zoals gewoonlijk van goede kwaliteit.

Goede service!

Mooi product ontvangen

Prima en snel in huis

wat besteld is wordt vlot geleverd

Precies wat de bedoeling was.

Fantastische

Erg goed, snelle levering en er zat ook een lied kaartje bij de bestelling hand geschreven, er is veel aandacht aan de verpakking geschonken zodat de bestelling niet kapot kan gaan.

Perfect passend

Mooi aanbod, leuke selectie en levering volgens afspraak

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB