Snelle levering, prima producten

Mijn favoriete site voor kousen etc. Goede kwaliteit, veel verschillende keuzes.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede productomschrijving waardoor je goed weet wat je koopt.

Snel , accuraat en vriendelijk

Niets op aan te merken, alles volgens verwachting

Super service, snelle levering

Snelle levering, mooie producten. Ook perfecte retour service, vlot geregeld en een goede communicatie!

Netjes en correct

Ik heb de juiste informatie over de bestelling en het afleveren gekregen. Vooral het niet thuis hoeven zijn om het pakket te ontvangen vond ik erg prettig. De verpakking was prima en de inhoud nog beter!

Mooie spullen snelle levering

Helemaal goed.

Geweldige sokken super mooi verpakt!

BeenMode heeft een zeer ruime keuze. Snel bezorgd en super mooi verpakt.

Bedankt voor die extra mijl bij mijn inlogproblemen.

Ik kon niet meer inloggen en het gelukte mij ook niet om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Uw telefoniste heeft het probleem uiteindelijk kunnen oplossen, mijn hartelijke dank daar voor. Het draagcomfort van de kunert beauty 7 is subliem. Buiten de velle zon is het onzichtbaar. Beauty 7 mat zou nog beter zijn.

Netjes en kwaliteit!

Panty en sokken volgende dag al binnen. Mooi verpakt met persoonlijke touch. Telefonisch in morgenuren wat lastiger te bereiken, i.v.m. drukte op dat moment? Daarna goed geadviseerd. Ik heb de winkel pas ontdekt en ga er zeker meer kopen.

Keurig verzonden snel geleverd, Mooi product

uitzoeken, betaald met ideal, vlotte levering en dan nog een persoonlijk kaartje in het pakje. Top

prima en snelle service

grote collectie en daar waar ik naar op zoek was hadden ze gelukkig, ook op voorraad dus ik had het de volgende dag al binnen. Super.

Ik ben zeer tevreden over de service van Beenmode.nl.

Mijn bestelling werd supersnel geleverd. Ik ben zeer tevreden over de service van Beenmode.nl.

Goede en vriendelijke service is een aanrader.

Er werd met toewijding naar mijn gewenste product gezocht.

Top!!

Mijn bestelling was keurig ingepakt met daarbij een kaartje met een handgeschreven tekst. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

zeer klantvriendelijk

Er werd goed en snel gecommuniceerd. Voelde me als klant serieus genomen

Hier kom ik zeker terug!

Grote keuze, betrouwbaar en met aandacht!

Website is mooi en overzichtelijk. Groot aanbod in merken. Verzending is snel en wordt perfect verpakt. Wordt ook snel klantvriendelijk gecommuniceerd.

Super site en prettige klantenservice

Ik had wat vragen over sportsokken en ben uitstekend geholpen! Super webshop!

Snelle en vlotte levering

Panty besteld en volgende dag al in huis. Bij een volgende bestelling was er een nalevering die werd echter twee dagen later al geleverd. Al met al zeer goed ik ben heel tevreden.

Altijd prima voor elkaar. Snelle service. Netjes verpakt. Heel erg tevreden.

Als altijd super!!

Ga zo door! Snel gevonden wat ik zocht, makkelijk besteld, snel geleverd. Precies genoeg e-mails gedurende het hele traject. En altijd fijn de persoonlijke bedankjes.

Snel geleverd wat ik bestel

Alle bestellingen worden altijd snel geleverd en als iets niet beschikbaar is dan wordt dat gelijk duidelijk gemaakt.

Duidelijk en efficiënt

Duidelijke website, had m'n artikelen reeds de volgende dag.

Netjes, met een persoonlijke kaart

Zie hier boven Ik ga reclame voor jullie maken

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB