Netjes verpakt en snelle levering

Helemaal tevreden. Netjes ingepakt met nog een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Inlegzooltjes van uggs besteld en de volgende dag al in huis.

Ik ben super blij met de Ugg inlegzooltjes. Snelle levering en mooi ingepakt met een lieve kerstkaart erbij. Super lief dank jullie wel.

TOP

PERFECT

Perfect artikel en

De bestelling kwam in 2 verzendingen. Het 1e pakket kwam vrij snel. Het 2e pakket duurde lang. Na het sturen van een mailtje had ik het 2e deel daags erna in huis. De reden van 2 zendingen was voor mij niet bekend. Ik heb er een bepaalde aversie tegen. Stuur gewoon alles in 1 keer. En hou de klant op de hoogte als bijv 1 artikel niet voorradig is.

Makkelijk bestellen en snelle verzending!

Uitstekend.

Geweldige service! Bedankt Inge! Voor allemaal FIJNE KERSTDAGEN!

Goede ervaring, de panty werd snel verzonden en er zat nog een kaartje bij. Het zat ook goed verpakt.

Klantgerichtheid een 10!

N.a.v. mijn bestelling was er een vraag ontstaan, er werd metenn meegedacht en een oplossing geboden. De producten worden snel, goed en mooi verpakt verzonden, met een persoonlijke noot. Heel fijn!

Goed product

Goede communicatie over bestelling

Mijn bestelling werd in twee opgesplitst omdat 2 producten vertraagd waren. Dit werd bij de verzendbevestiging keurig vermeld.

Ruime keuze in verschillende merken en prijzen en met duidelijke omschrijvingen.

Ruime keuze in verschillende merken panty's en kousen, met overal een duidelijke omschrijving zodat je voor iedere gelegenheid het juiste product kunt vinden.

Snel

Snelle, verzorgde levering

Geweldig winkelen

Veel keuze, mooie produkten, goede kwaliteit en redelijke prijs. Snelle levering.

Goede prijs en snelle service

Goed!

Pakketje liet lang op zich wachten door vertraging bij PostNL, echter meer dan goed opgepakt door Beenmode.nl.

Goede service En zeer tevreden overal van !

Fijne service

Fijne service en goed verzorgd op de post.

Door een fout ,waarschijnlijk van mijzelf,had ik de verkeerde maat, ruilen ging zonder probleem. Mijn complimenten hiervoor.

groot assortiment. snelle levering. nette verpakking.

Gewoon heel fijn.Blij mee!

Snelle nauwkeurige levering

Pakket snel in goede staat en netjes verpakt geleverd

In een woord …SUPER

Je besteld volgende dag in huis

Erg goede service

Beenwarmers gekocht. Erg mooi en snel geleverd. Een paar was beschadigd. Dit heb ik aangegeven op de mail. Dezelfde dag reactie en er worden meteen nieuwe opgestuurd. Perfect. Goed bedrijf, mooie website, mooie artikelen.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB