Alles prima geregeld!

Goede site, Goede verpakking, Goede levering heel vriendelijk persoonlijk kaartje bij levering. Tóp.

Goede service en goed verzorgd afgeleverd!

Hartelijk dank voor de geleverde bestelling! Ik werd blij van de mooie presentatie… heel blij met de nieuwe/ goede kwaliteit kousen. Vriendelijke groet, Bertien.

Tevreden

Zeer snelle levering en komt professioneel over in het geval van ruiling. Hier komt ik graag terug.

Echt Kwaliteit!

Heb hier nu voor de tweede keer een "betere" panty gekocht. Beide keren vooraf een vraag gesteld die direct werd beantwoord. Beide keren ook een prima product geleverd gekregen. De maatvoering is ook perfect. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

Zeer vriendelijke en snelle service

Omdat de kousen niet direct leverbaar waren, werd na telefonisch contact, een direct leverbaar en duurder paar verzonden. Zending de volgende dag ontvangen.

Goed en snel advies.

Rommelig aangeleverd

Eerst 1 deel van de bestelling. Toen nog een levering. Toen bericht dat het laatste artikel niet meer leverbaar was. Daar iets anders voor besteld en dat was na een week nog niet binnen. Nadat ik er over gemaild had kreeg ik bericht dat dit ook niet op voorraad was. En uiteindelijk werd het een paar dagen later opgestuurd

Prachtige producten en top service

Waar ik nog het meest van geniet is het persoonlijk geschreven kaartje bij m’n bestelling. Die warme personal touch maakt de toch al erg mooie kwaliteits-productlijn af.

Klant gericht met goede informatie over leveringen

Snelle levering en goede informatie over het feit dat een deellevering zou plaatsvinden

Oplossing gericht

Een gedeelte van mijn bestelling was niet op voorraad, er bleek een lange levertijd op te zitten, waar beenmode niets aan kon doen, door telefonisch contact konden ze mij een goed, mooi en nog beter alternatief leveren waar ik super blij mee ben. Snelle levertijd.

helemaal goed

Makkelijk besteld, snel geleverd. Dus ik ben super tevreden.

Perfecte service en heel snel

Hele snelle reactie op mijn vraag over de levering van vorig jaar en vervolgens de snelle levering

Goede kwaliteit, veel keus, snelle en nette levering. Helemaal goed!

Fantastisch!

Keurig verpakt en verzorgd en super snel geleverd!

Alles goed en correct

Top bedrijf

Top service!

Wordt altijd geholpen door vriendlelijke mensen. Ze nemen de tijd en komen afspraken na!!

Prima service en snelle levering.

Snelle levering en mooie kwaliteit panty's

erg tevreden

Fijne website, bestelling was goed verpakt en op tijd bezorgd. Super bedankt.

super

Niet geleverd wat was besteld

Bij de bestelling stonden andere kleuren weergegeven. Ik kreeg slechts 3 van de 6 sokken geleverd.

Prima kwaliteit goede service

Prima service ruime keus en goede kwaliteit

de betaling verliep niet goed, maar kan een storing geweest zijn

Moest toen e-mailen dat ik bleef steken bij de betaling en is een andere oplossing gevonden. Toen kwam de bestelling per omgaande en was naar wens.

Leuk assortiment, snelle verzending

Ruim assortiment, leuke aanbiedingen, snelle verzending

Niet alles direct geleverd

Hoewel een positieve indicatie vooraf, bleken sommige panty's pas na een paar weken leverbaar. Pakketten zijn altijd goed ingepakt. Alleen mist het persoonlijke briefje van vroeger.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB