Onderscheidende klantvriendelijkheid, geweldig team!

Door mijn eigen domme fout kreeg ik mijn pakket niet bezorgd. Toch heeft Beenmode er werkelijk alles aan gedaan om dit de herstellen. Veel dank aan jullie bijzonder aardige en begripvolle medewerkers.

Zeer betrouwbaar en servicegericht

Al jaren bestel ik bij Beenmode. Onlangs ging er voor het eerst iets mis met een bestelling. Dit werd snel en keurig afgehandeld.

Gewoon goed

Goede service en snel bezorgd en vooral goede collectie

Fantastische service

Altijd snelle levering, goed bereikbaar, hier wordt je nog echt als klant behandeld en niet als nummer. Erg tevreden ook bij telefonisch contact. Goede kwaliteit van de producten.

Snel geleverd en goede service

Verkeerde maat besteld, maar zonder problemen teruggestuurd en omgeruild tegen de juiste maat.

uitstekend

goede service

Goede service!

Snelle levering en goede service. Top!!!

Unieke service

Binnen No time mijn geld terug bedankt Alice vantrappen

Goede snelle service

Snel verstuurd en met een attent handgeschreven kaartje erbij

Een eerste ervaring die heel goed is bevallen.

Voor mij een hele ervaring, een eerste aankoop online gedaan en wel bij Beenmode. Zeer vlotte service en bij ontvangst artikel thuis een heel attent handgeschreven kaart van jullie erbij, wordt zeer gewaardeerd!

Goede prijs en snelle levering

Heb 4x de satin look 20 besteld Voorheen via de Bijenkorf, maar die hebben geen Kunert meer in hun assortiment Het lijkt echter toch iets minder “glad” en glansrijk te zijn dan ik gewend ben Er staat Frische Effekt bij Misschien is het daardoor anders?? Het is iig nIet meer zoals voorheen Jammer.

Satisfied customer

Professional and friendly service. Thank you .

Netjes, mooi ingepakt.

onregfelmatig uitvoeren nabestellingen

Klacht Wanneer ik 5 paar van dezelfde sokken bij Beenmode bestel, althans meer dan jullie op voorraad hebben, dan krijg ik het aantal dat jullie op voorraad hebben, stel 2 en dan moet ik nog drie krijgen, die heeft u nabesteld ik heb nu al drie keer actief bij u na moeten vragen deze nabestelling te voldoen, de resterende 3 kwamen maar niet, doordat ik u eraan herinnerde verstuurde u ze wel, dit dient beter georganiseerd te worden, ik ben blij dat ik die 2 alvast krijg, maar wanneer ik de nog resterende 3 ook al betaald heb, wil ik er vanuit gaan dat deze automatisch wanneer ze bij u binnenkomen ook doorgestuurd worden, gewoon een notitie maken dat wanneer nabestelde sokken binnenkomen, je eerst de notities van nog te verzenden sokken bij langs gaat, en uitvoert. niet dat ik na ergernis van 2 maanden waar mijn sokken blijven, nog een keer u daar aan moet herinneren. groet, Jan Jaao

Beenmode.nl. Helemal goed.

Nog nooit iets bij beenmode.nl besteld. Hadden precies wat ik op internet zocht. (Panties) Volgende dag in de bus. Perfect. Dag later aan op feestje. Helemaal goed.

Uitstekende service

Omdat mijn product heel lang niet leverbaar was is er regelmatig een update gegeven en wanneer ik mailde kreeg ik nog dezelfde dag een antwoord

Snelle service, mooie producten

Ik beveel deze webshop aan!

Goede correcte uitvoering !

Bestellen gemakkelijk en levering prima volgens toezegging. Chapeau !

heel goed

Goede service. Ook correcte nalevering

Prima materiaal en goede service

Goed materiaal en goede service

Goed en snel

Hallo Julie service is helemaal goed en ok maar die van post.nl dramatisch toevallig vandaag mijn pakketje ontvangen +de ziekenhuispost van vorige week donderdag. Vriendelijke groet [email protected]

Premium Service !

Elke keer weer een fijne ervaring om dat persoonlijke en handgeschreven briefje te mogen ontvangen in een erg verzorgde verpakking die bovendien erg snel bezorgd wordt. Ik ben fan!

Super producten met snelle levering

Ja goede producten en snel geleverd ga hier zeker nog een keer bestellen

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB