Behulpzaam!

Probleem met verzenden werd begripvol beantwoord met vriendelijke mail.

Alle bestellingen zijn goed verzorgd en worden snel geleverd. Ik kom zeker terug

Netjes/ makkelijk

Makkelijk om te vinden wat ik zocht! Pakketje sokken was netjes verpakt met een persoonlijke noot. Leuk uitpakken

PRIMA

ZOALS IK AL SCHREEF HIERBOVEN..'kAN NIET BETER ''

Geweldig goed en accuraat

De eene dag besteld, de andere dag in huis.

Blij met Beenmode

Wat ben ik blij dat ik Beenmode.nl heb ontdekt. Het is een fijne en duidelijke website. Het bestelproces verloopt keurig/snel en netjes. Bijzonder vind ik de keuze in verzendverpakking. Wat een service. En bovendien wordt je bestelling met heel veel zorg verpakt met een persoonlijke kaart erbij. Hier kan menig webshop een voorbeeld aan nemen. En ik zal hier dan ook zeker terug komen. ! En als PostNL meewerkt kan Beenmode zijn belofte van snelle verzending waarmaken.

Prima.

Zeer goede ervaring met Beenmode nl. Bestelling kon niet op tijd geleverd worden. Werd keurig op de hoogte gehouden. Voor het ongemak van niet tijdig leveren werd ik gecompenseerd. Zeer vriendelijke medewerkers.

Uitmuntend

De UGGs sloffen besteld en nog geen dag later kon ik ze aan mijn voeten doen. Heel blij!

snelle levering, snlle reactie na retourzending!

mijn ervaring is zeer goed. zeer correct en snelle levering.

Al jarenlang fantastisch

Ben al jaren klant en al jarenlang zeer tevreden!

precies zoals het hoort

Gemakkelijk bestellen en snelle correcte levering

Zeer klantvriendelijk!

Gebeld met een vraag. Vriendelijk, correct en klantvriendelijk antwoord! Prima producten.

Allervriendelijkste medewerkster

Mijn bestelling was niet helemaal compleet, maar de vriendelijke medewerkster Karin gaf uitleg en de bestelling werd vier dagen later gecomplementeerd.

Vlotte levering. Prima verzorgd.

Geweldig!

Fijne overzichtelijke site Veel keuze En super snelle levering!

Top bedrijf. Grote collectie en snelle levering.

Top bedrijf. Grote collectie en snelle levering. Al jaren enorm tevreden.

Snelle en goede levering

Snelle en goede service

Heb een onvolledige bestelling ontvangen.

Van mijn bestelling 477529 heb ik slechts één slip ontvangen. Volgens post.nl zou ik 30-06 de eerste hebben ontvangen, nooit gezien dus. De tweede levering wel ontvangen. Ik heb dus niet veel vertrouwen en heb wel voor twee betaald €54,00. Wie lost dit nu op?

Ontzettend fijn materiaal!

Met een dag of twee was het er. Echt geweldig! Als ik weer wat nodig heb. Ga ik zeker weer bij jullie bestellen.

Zeer professioneel

Mijn artikel was niet aangekomen met Post Nl. De dame heeft mij erg aardig te woord gestaan en na onderzoek mij het artikel opnieuw toegestuurd.

Prettig telefonisch contact. Snel ontvangst bestelling.

Het ging helemaal goed.

Dit is mijn derde paar van dezelfde pantoffel. Precies na 5 jaar gaat de voorkant kapot. Dus al 10 jaar Rohde. In 2028 bestel ik weer.

Erg goed.

Snelle en correcte levering.

Snelle en mooi verzorgde levering

Fijne ervaring vwb website,assortiment en mijn bestelling is met aandacht verpakt

Keurig verpakt verzonden

16 Driehoeven