Bestelling redelijk snel verstuurd. 1 artikel niet leverbaar, maar werd 6 weken later nagestuurd.

S,morgens besteld, dag er op al ontvangen.

Heel goed!

Ik werd gerustgesteld, en inderdaad is de panty inmiddels bezorgd!

Oke

Snel geleverd, netjes verpakt. Prima!

Bedankt voor jullie goede service en communicatie!

Buitengewoon goeie service!

Had een badpak besteld dat te groot leek, leveren van een maat kleiner in de door mij gewenste kleur duurde drie tot vier weken (moest uit buitenland komen). Om me snel van dienst te zijn stuurden ze me een badpak een maat kleiner in andere kleur, zo kon ik in elk geval de goede maat bepalen. De grootste bleek toch het beste, nu hoef ik niet nog een paar weken te wachten maar heb al plezier van mijn aankoop.

Artikel prima, levering beetje rommelig

De Falke huissokken zijn prima! Zitten lekker en goede kwaliteit. Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling, ook niet na een telefoontje naar de klantenservice. De beloofde levering op de volgende dag werd niet gehaald; ik ontving het product 3 dagen later.

Mooie panty’s snelle levering, overzichtelijke site

Kwaliteit panty is niet sterk, maar klantenservice is uitstekend.

Panty is bij het aantrekken al gescheurd in de naad, maar de klantenservice heeft dit uitstekend opgelost heel blij mee.

Sokjes zitten goed

De foire pantysokjes besteld met hartjes. Voelt als goede kwaliteit aan. Heb ze nog niet gedragen. Ze hebben een leuke en aparte assortiment beenmode, iets wat je in de winkel niet kan vinden. Snel en netjes geleverd met een handgeschreven bedankt kaartje erbij helemaal leuk! Zal zeker nog een keer bestellen!

Veel keus en snel verzonden

Veel keus, gevonden wat ik zocht. Snel verzonden en keus voor duurzame verpakking. Aanrader!

Mooi product! Vriendelijk personeel! Helaas was het product lang onderweg door een fout bij Post.nl

uitstekend

leuk dat kaartje erbij!

Mooie overzichtelijke site. Goede kwaliteit. Persoonlijk kaartje erbij!!

Eerlijke informatie, snelle levering

Zeer tevreden. Duidelijke website en goed geïnformeerd over de snelle levering.

Ik had een prettig en snel contact met de medewerkers van beenmode.

Het bestelde item was niet voorradig, maar in overleg werd het veranderd in een ander item. Ik ben daar erg blij mee. Dank je wel beenmode.

Persoonlijk advies en topservice!

ik twijfelde over keuze van sokken; direct adequaat telefonisch advies gekregen. Bestelling was er binnen een dag

Top kwaliteit en levering

Weer een adres erbij voor beenmode.

Zeer adequate en prettige service

Na het bestellen werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ik had de verkeerde maat besteld, heb het teruggestuurd en kreeg mijn geld zonder meer terug. Ik heb nu de goede maat besteld. Kortom zeer netjes allemaal.

Helemaal TOP

Snelle levering evenzo de netjes aangegeven snelle nalevering, wij zijn blij.

Prettig contact

Het product liet op zich wachten, maar beenmode.nl reageerde altijd razendsnel op mijn mails. Vriendelijke benadering. Ze leefde en dachtte mee.

Klacht goed opgelost

Artikel wat nageleverd zou worden kreeg ik niet. Na contact met klantenservice werd het direct opgestuurd

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB