Very very satisfied!

Thank you for the very prompt and satisfactory service!

service uitstekend

Goede klantenservice en advies, retouren snel verwerkt. Alleen jammer dat je zelf retourkosten moet betalen.

correcte en snelle afhandeling

Zie hierboven. Kan ik nog een zelfde bestelling plaatsen?

Altijd snel en netjes mijn bestelling in huis

Altijd snel en netjes mijn bestelling in huis

heerlijke sokken!

Hudson cotton relax sokken zijn heerlijke sokken die niet knellen.

Alles is heel netjes en soepel geregeld.

Alles is heel netjes geregeld. Berichten, email, verpakking.

Duidelijke site, nette verzending, snel binnen. Niks te klagen!

Prima service!

Hele fijne klantenservice, alles goed en netjes opgelost!

In één woord uitstekend!

Gemak van bestelling plaatsen en spoedige afwikkeling, niets op aan te merken

Snelle levering, goede producten

Het was een snelle levering en de panty was van goede kwaliteit

Ze lijken en voelen hand gebreid aan

Heerlijk warm, zacht en zitten als gegoten

Was wel goed

Ik vond de levering zeer goed maar als de levering niet komplot is even een briefje er bij om te laten weten dat de rest wat later wordt geleverd

Slechte communicatie omtrent levering

Bij bestelling stond er op de site dat product op voorraad was. Heb om die reden nog een ander product gekocht om verzendkosten te vermijden. Na bestelling kreeg ik mijn tweede product direct geleverd. Na meer dan een week bleek dat mijn eerste product niet op voorraad was. Heb meer dan een maand moeten wachten voordat de panty bij de leverancier er weer was. Geen tegemoetkoming... Niks. Had ik het tijdens het bestelproces gehoord dat het 5 weken zou gaan duren had ik alles geannuleerd.

Snelle levering!

Snelle levering, netjes verpakt!

E.e.a. was niet direct leverbaar maar over de voortgang werd ik regelmatig op de hoogte gehouden.

prima verelopen bestellen en bezorging

prima ervaring

Fijn product, snelle levering, fijn bedrijf

Ik ben gewoon heel tevreden over dit bedrijf. Bestellingen worden mooi op tijd geleverd en voorzien van een handgeschreven kaartje, wat prettig en persoonlijk voelt.

Fijne service

Fijne service en grote sortering

supergoed

keurige verpakking en snelle levering

goede service maar ik had pech deze keer moest retour dan is duur eerst bezorgkosten bij artikel en retour

Fijne sokken

Hele fijne sokken. Goed zittend en goede kwaliteit. De service is top.

Snelle levering en leuke persoonlijke boodschap in het pakketje

Impossible to pay!

I had to put in so much effort to pay for my purchase, in the end I had to wait for my partner to come home before I could use IDEAL to pay, no cards were acceptable

Goede kwaliteit

Snel en goede service