Weer tevreden!

Door de duidelijke en overzichtelijke website heb ik weer bij mijn favoriete merken een zeer goede keuze kunnen maken. De snelle verzending en de persoonlijke handgeschreven kaart maken het weer helemaal af.

Goede pasvorm en warmte.

Ook geschikt om in gemaksschoenen te dragen.

Mijn voeten zijn lekker warm!

In het begin dacht ik: 'Niet zo warm aan de voeten'. Maar dat kwam omdat de pantoffels nog niet opgewarmd waren. Allengs werd dat beter!

Zeer goede ervaring

Snelle service, heel betrouwbaar adres

heel tevreden

Snelle levering en goede prijs

Duidelijke website, snelle levering. Aanbevelenswaardig.

Ben zeer tevreden

Mijn bestelling in goede orde ontvangen

snelle levering en fijne service

Mijn echtgenoot bestelde vaker bij jullie, ik niet maar ben overstag gegaan na de levering van ook mijn bestelling. Heel snel en correct. Ook de terugbetaling van een retourzending verloop super snel, de bestelling was trouwens mijn eigen fout ! Ik wilde zelf graag een dikke maillot maar bestelde helaas een kindermaillot. Vriendelijke groet, Ine

Snel geleverd, prima kousen

super goede firma

Snelle levering ,keurig verpakt. een goed adres!

Zeer hulpvaardig personeel en mooi verzorgd pakket

Contact voor mijn bestelling was uitstekend: snel antwoord, zeer hulpvaardig en kundig. Bestelling was heel mooi verzorgd ingepakt. Echt aandacht aan besteed. Aanrader!

Alles prima geleverd niks op aan te merken.

Makkeliljk

Ik vond die handgeschreven boodschap in mijn pakje erg lief. Eigenlijk wou ik leggings van Kunert maar op de website kon ik ze niet in mijn maat bestellen. Hetzelfde gold voor een paar ander merken. Is dit een fout op de website? Of zijn ze gewoon niet beschikbaar? In het algemeen of via jullie? Ik heb nu Esprit besteld en die zijn ok, maar Kunert panties zijn een stuk comfortabeler, en daarom had ik gehoopt Kunert leggings te vinden.

Supersnelle verzending en heerlijke sloffen!

Helemaal top. Heerlijke warme sloffen, fijne flexibele zool en ook nog mooi om te zien. De maat valt precies goed en vandaag besteld is écht morgen in huis! Erg tevreden!

Snel en netjes

Snelle service en in prachtige verpakking geleverd

Goede service, ruim assortiment

Bij levering was er klein foutje gemaakt door leverancier (verkeerde maat in verpakking). Telefoon werd meteen opgenomen en probleem opgelost. Korting gekregen terwijl fout niet bij beenmode.nl lag. Dat noem ik klantgericht zijn!

Snelle service. Goede kwaliteit

Prima opvolging!

Het hele traject van bestellen, update van bestelling en verzending verliepen naar wens en volgens planning. Top geregeld dus!

dit is mijn manier om kwaliteit te kopen

zo fijn dat ik bij Beenmode .nl zo goed kan slagen voor de keus om sokken te kopen want waar koop ik die goed ? dat kan bij Beenmode.nl. Alles soorten en maten sokken en panty's . top service en netjes verpakt leuk het voelt als een cadeautje en om een cadeautje te geven zo aan iemand ook leuk.

Heel goede ervaring

Bestelde artikel werd snel geleverd, alles klopte en de levering was te vlogen met track en trace.

Klantvriendelijk

Er werd netjes en snel gereageerd op mijn vragen per e-mail.

uistekende service

Grote keus aan beenmode. Er werd met me meegedacht.

Snel en keurig geleverd

Mooi en goed verpakt geleverd.

altijd snel en netjes bezorgd

Fijne site met veel keuze. Soms klopt de maataanduiding helaas niet, en dan is het wel vervelend dat gratis retourneren niet tot de standaard service behoort. Brievenbuspakjes worden soms te vol gepropt, waardoor deze niet meer door de brievenbus passen. Los daarvan wordt alles altijd met zorg en een handgeschreven kaartje ingepakt, fijn!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB