Slecht

Vanaf 17 dec aan het wachten op een bestelling, zwart kon niet geleverd worden terwijl die wel op jullie site staat van prima donna en later weer een fout qua verkeerde kleur besteld door jullie . Dit kan echt niet!

Levering kwam maar niet en lieten niks horen

Bestelde panty kwam maar niet en ook geen bericht van Beenmode. Tot 2x toe zelf contact moeten zoeken om te achterhalen waar hij bleef. Uiteindelijk kwam hij na de kerst. Heeft weken geduurd en alsnog niet op tijd.

Prima artikel , voldoet aan wat beschreven is en keurig verpakt en bezorgd

alles wat je kunt verwachten van een goede levering

De bestelling liet even op zich wachten, maar na een telefoontje kreeg ik vriendelijk en volledig informatie over de levering. Dat kwam vervolgens precies zo uit

Ik vond het heel fijn, dat de levering snel werd bezorgd. Maar ook dat ik goed op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken, voor wat betreft de levering. Het produkt was precies wat ik bedoelde.

Prachtige kousen

Prachtige kousen gekocht. Heldere communicatie over de bestelling.

Goed!

Gezien corona maatregelen panty's besteld via internet ging prima... dit al ik nog weleens doen

Is de eerste keer dat ik bestelling heb gedaan, vind de informatie en service prima.

Goede communicatie

Netjes verpakt

Uitstekende kwaliteit en correcte levering.

Mooie kwaliteit

snelle levering, persoonlijk kaartje, mooi doosje

Mijn bestelling werd snel geleverd met een mooi handgeschreven kaartje erbij. Netjes ingepakt. Helemaal prima!

Prima levering

Steeds goede producten geleverd en op tijd

Persoonlijke service en aandacht en kwaliteit

Ben al een aantal jaar klant en vond de service altijd al top maar dit keer helemaal! In mijn bestelling van panty’s had ik 1 panty met een zeer afwijkende maat besteld en de medewerker van Beenmode was dit opgevallen en zocht kontakt met mij hierover. Ik vond dit echt een bevestiging van de persoonlijke aandacht en service en voirkwam dat ik een verkeerde maat toegestuurd zou krijgen. Top!

Artikel was precies zoals omschreven op de site. De levering was snel en met zorg gedaan.

Snel en goed

Fijn product, snel geleverd, duidelijke communicatie

Perfect!

Ik raad deze site aan!

Goede communicatie en service

Ik bestel regelmatig en niet alleen de kwaliteit is goed maar ook de service, communicatie en levering.

Overzichtelijk, ziet er allemaal goed uit. Bestellen gaat ook heel makkelijk.

Ik had een panty besteld . Werd gebeld dat deze niet op voorraad was . Kreeg de vraag of ik wilde wachten of de panty snel wilde hebben en daarom voor een alternatief wilde kiezen . Koos voor de andere ,deze was goedkoper. Panty supersnel geleverd en het teveel betaalde netjes terug gestort gekregen .

uitstekend

keurig verpakt en bezorgd op de dag wat eerder was vermeld in de bevestigingsmail.

Supersnelle levering

Ik vond het spannend om er te bestellen want ik kende de winkel niet. Wat blijkt: supersnel geleverd! Erg blij mee en ik ga deze winkel zeker onthouden voor de volgende keer!

heel goed product en snel geleverd

Goede kwaliteit kousen en goede kwaliteit.

niet geweldig

Ik bestelde Thermoman 100 voor mannen, omdat ik in een koude omgeving werk en warme kleding nodig heb. De bestelling liep vlot en netjes. Wel kreeg ik een vaag bericht over "nalevering", dat klinkt ongunstig. Ik hoorde wekenlang niks meer; op mijn mailtje kreeg ik bericht dat mijn bestelling nog in de pipeline zat. Ik kreeg hem na een máánd geleverd. Het blijkt nog een vervelend ding ook, die alsmaar enorm omlaag kruipt. In een losse broek, en dan hoog opgetrokken en over mijn broekriem heengeslagen kruipt hij nog het minst, maar comfortabel draagt hij allerminst. Ik begrijp dat pakketjes in de huidge tijd traag bezorgen, maar ben toch blij dat ik hem niet als kadootje voor iemand anders bestelde. De communicatie over de trage levering zou beslist beter kunnen. En ook wat meer informatie hoe zulke leggings dragen, want daar zal nog wel verschil tussen zitten. En uhmm, ik zoek nu een comfortabeler exemplaar, maar heb nou niet echt de neiging daar nou voor bij Beenmode.nl langs te gaan...

Slechte levering

Mijn bestelling is minimaal 3 weken onderweg geweest. Helaas heb ik zelf om de reden moeten vragen. Bij moeilijke leveren is een melding wel erg prettig. Het is opgelost met een cadeaubon!

Betreft bestelling 380824 Ik ben niet tevreden over de levering. Ik heb 3 kousen besteld en betaald Tot nu toe 2 kousen ontvangen. Al tweemaal gevraagd wanneer krijg ik de derde toegestuurd. Op deze verzoeken heb ik geen reactie ontvangen! Niet erg klantvriendelijk. Ik verzoek nu per omgaande toezending van de derde kous. G.J.Buisman - van der Spek

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB