Heel goed, prima.....

Uitstekend, duidelijke website

prima contact, een prettige afhandeling en heel veel service.

Ik werd heel fijn en adequaat geholpen aan de telefoon, waarna een mail met suggesties over de gewenste kleur vrij snel volgde.

Heel goed.

Prima service.

Fijne service

Ik had per ongeluk verkeerde maat besteld. Na sturen van een mailtje hebben ze dat direct gecorrigeerd!

tevreden volgend jaar zijn we er weer

al enkele jaren bestelling gedaan ervaringen zijn positief

Deze shop springt er bovenuit

Alles gaat gemakkelijk en soepel. Artikel selecteren, verder winkelen, zoeken… vervolgens het verzenden en uitpakken.. erg goed gewoon. Ga zo door!

Mooi product waar ik wel een paar dagen op moest wachten

Prima product maar wel lang op moeten wachten

Hoewel hetgeen ik besteld heb van een uitstekende kwaliteit is heb ik wel heel erg lang op het product moeten wachten. Augustus besteld en pas in de 3e week november geleverd. Tussentijds wel keurig op de hoogte gehouden dat de levering langer zou gaan duren, dit tot 2x toe. Gelukkig dat ik het niet direct nodig had maar was dit wel het geval geweest dan is dat zeer vervelend. Tip: bij het kiezen van een product zou het handig zijn wanneer je direct kunt zien of het product nog op voorraad is. Dit voorkomt teleurstellingen.

top!

snelle levering, goede service

Super vlot bezorgd

De prijs was ook prima!!

Prima service en mooie producten

Fijne maillots gekocht van Falke en snel geleverd. Blij mee!

Kwaliteit !

Goede kwaliteit en fijne snelle service. Brievenbuspakketje later ontvangen dan verwacht maar ven goed op de hoogte gehouden op een persoonlijke wijze. Dat kan in een winkel niet beter naar mijn mening.

Bestelling op tijd geleverd, netjes verpakt, goede sokken en een aardig handgeschreven kaartje

Communicatie kan beter

Op 9 november een bestelling gedaan, zonder een bevestiging van de bestelling te hebben ontvangen (niet in de spam). Vandaag 19 november nog steeds niets ontvangen danwel een bericht van eventuele vertraging. Als de bestelling elders vandaan moet komen, dan had ik daar graag een bericht van willen ontvangen en zeker een bevestiging van mijn bestelling. Overigens is het bedrag gelijk afgeschreven van de bankrekening. Ik beveel de website toch ssn vanwege het assortiment en kwaliteit/prijs.

breed aanbod en accurate aflevering van bestelling

breed aanbod en accurate aflevering van bestelling

Great!

Good selection available and fast shipping

Alles wat ik wilde wat op voorraad plus razendsnelle verzending. Top!

Vriendelijk en snel

Snelle levering en altijd een persoonlijk kaartje erbij. De doosjes waren bij de laatste twee leveringen wel van iets dunner karton leek het, daardoor iets minder en meer ingedeukt.

prima!

Toen ik de bestelling heb geplaatst was het deels niet beschikbaar. Het kwam niet, dus ik heb gemaild of de op voorraad gedeelte alvast gestuurd zou kunnen worden. De volgende dag heb ik 'em ontvangen!

Top, ook met ruilen

Ik had per ongeluk een van de 2 maillots in de verkeerde maat besteld. Meteen gebeld toen ik ze binnen had. Werd erg vriendelijk geholpen en de juiste maat werd meteen gereserveerd. Kreeg 10 min later een betaalverzoek en had de juiste maat een dag later in huis. Ook het geld van de retourzending stond snel weer op mijn rekening. Wat een topservice !

Snelle levering en eventuele nalevering

keurig geregeld

gaat allemaal goed. bestellen , betalen , leveren.

Goede en snelle service

Na het bestellen kwam ik erachter dat ik een verkeerde maat had besteld. Dit heb ik direct gemaild. De dag erna kreeg ik mijn aankopen al thuis geleverd en was de goede maat meegestuurd. Ontzettend fijn en super snel.

geweldig,

In mijn bestelling had ik een foutje gemaakt, even een e-mail eroverheen en het wordt opgelost!chapeau.

Veel te laat bezorgd

In plaats van levering na 48 uur, heb ik een week moeten wachten op de bezorging. Intussen moest ik kiezen voor een andere outfit tijdens mijn belangrijke meeting. Enorm balen. Ik ben erg ontevreden over de gang van zaken.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB