Veel keus en snelle levering

Veel keus in beenmode. Snel geleverd en goed verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Service kwaliteit

Snel en correct leveren

uitstekend

Bestellen gaat gemakkelijk en de bezorging was snel, ik ben zeer tevreden.

Hier komen wij terug.

Snelle levering. Mooi product.

Kwaliteit, snel zorgvuldig geleverd.

Kwaliteit, snel zorgvuldig geleverd. Mooi verpakt, het kan zo doorgestuurd worden als kadootje :-)

Snelle verzending

Goede kwaliteit en snelle verzending. Ik ben tevreden.

Fijne producten, goede levering!

Ben erg blij met mijn product en de levering is prima!

Prima website

Na mijn klacht is er super gehandeld. Ik kreeg deels verzendkosten retour en een tegoed bon.

Ik had een klacht over onduidelijkheid van de verzendkosten. Ze hebben dit recht gezet. Goed gedaan!

Super service

Altijd netjes geleverd en goed geholpen

Mooie kinderpanty’s

Mooie kinderpanty’s met een leuk persoonlijk gericht kaartje erbij.

Fan-tas-tisch!

Vriendelijk en servicegericht. Voor ons een vast adres geworden waar we mooie en kwaliteit artikelen in één hebben gevonden.

Met name de kleurweergave op de website van de donkerrode panty viel heel goed uit!

Ruime keus en duidelijke weergave, daardoor is goede keus mogelijk. Verzending ging ook goed. Voor herhaling vatbaar.

Super snelle service en groot assortiment!

Altijd fijn shoppen bij Beenmode! Aanbod is groot en snelle verzending!

Toppie

Gewoon perfect

Vanaf dat je besteld, wordt waar gemaakt wat ge egd wordt

Duidelijke site, duidelijke communicatie,goede verpakking, snelle service

Geweldige service

Na meerdere bestellingen nog steeds zeer tevreden met de service, en vooral bij elke bestelling het persoonlijke handgeschreven kaartje.

Een top bedrijf met snelle levering en goede service!

De enne dag besteld de volgende dag in huis.

Erg blij met mn aankoop en snelle service en goede kwaliteit. Heel blij mee... hier ga ik vaker bestellen!

Ik kan heel kort zijn. Goede levering in een woord super

Ik vind het fijn als de bezorger mij jullie mooie panty’s brengt

Altijd binnen een dag geleverd, gezellig persoonlijk briefje erbij, alleen maar lof!

Snel en correct

Snel besteld, wel lastig om de maten te zien. Beter om alle maten te noemen en die er nog zijn dik te maken

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB