Er wordt naar een alternatief gezocht als het gevraagde artikel niet voorradig blijkt te zijn

Snel

Snel geleverd en goede spullen

prima deal, vlot in huis

tevreden over de informatie op de site, levering ging vlot kortom precies wat ik er van verwachte.

Helemaal goed

Fijne pantoffels, vlotte levering en een aardig en attent kaartje bij de bestelling ingesloten. Leuk om bij beenmode.nl iets te kopen!

Uitstekende webshop met dit prijzen

Een aantal sokken aangeschaft via 'Beenmode.nl'. Overzichtelijke website met een uitgebreide keuze, goede zoekfunctie en filtermogelijkheden en concurrerende prijzen. Mini puntje van kritiek: producten die uitverkocht zijn lijkt net alsof je die kunt bestellen, maar daar mist het selectievakje voor de maat. Verder snel verstuurd met een persoonlijke touch. Prima dus. Nog geen gebruik gemaakt van retour mogelijkheden. Was ook niet nodig.

Helemaal goed

Vlotte levering!

Snel en correct,

Prima pasvorm zachte prettig zittende panty

Mooie kleuren panty,s, en de prijs valt mee (die ik had tenminste). Zeker voor herhaling vatbaar

Duidelijke website, snelle service.

De website is helder en duidelijk. De bestelling werd snel geleverd.

Uitstekend!

Snelle levering!

Fantastische service

Mooie pruducten, snelle levering en super service na retourneren. Aanrader!

Prima service, grote keus!

Duidelijke site, veel keuze, ook buiten het standaard assortiment (net wat anders dan anders). Prima vlotte aflevering. Erg prettig dat het dusdanig wordt ingepakt dat brievenbuspost mogelijk is.

Top produkten

Mooi produkten. Juiste services en tijdig levering zoals afgesproken.

TOP

Altijd top geregeld !!

De beste panty’s

Ik ben heel positief, ik koop 60 denier Cette Dublin. Ze hebben een prima pasvorm en zijn lekker sterk. Ik heb ze in veel kleuren, helemaal geweldig. En…. Ze worden lekker snel geleverd.

uitgebreid assortiment

Ik mis de beenmode voor de vrouw die een wat grotere buikomvang heeft. Bijna alles past prima om de benen, maar rondom de buik is het vaak zo strak dat je na een paar uur de panty uit wil trekken.

zaterdag besteld dinsdag tussen 1600-1800 aankomst postnl,nette verpakking en fijne service van postnl groeten otmar schultz

Prettige webshop, snelle levering

Goede kwaliteit, fijne webshop!

Vlotte correcte levering.

Goed te vinden op internet en ruime keuze. Precies de panty’s, die ik zocht.

de bestelling lag de volgende dag al op mijn bureau, dank je wel.

top service

vriendelijke klantendienst, korting code foutje)snel gestort op bankrekening. snelle levering en nalevering van mooie sokken.

Duidelijke website, mooie collectie en zorgvuldige afhandeling. Yoga beenmode zou er voor mij ook wel bij mogen zijn.

Topmerken en topservice

Breed aanbod, snelle levering en altijd goede service. Ook eerder contact gehad maar laatste keer bijvoorbeels had ik 2 verschillende kleuren besteld maar was ik vergeten bij de tweede kleur opnieuw de juiste maat op te geven. Gemaild dat ik verkeerd besteld had. Supersnel en vriendelijk antwoord gehad dat mijn bestelling voor me is aangepast waarna ik binnen een paar dagen de juiste maten bezorgd kreeg.

Snelle levering en heerlijke sloffen!

Persoonlijke benadering en heerlijke warme sloffen.

Panty voor mannen kan maar bij beenmode geweldig geholpen met Oroblu repro’s panty. Ook op gebied van shareware aantrekkelijke aanbiedingen. Daar zal ik vast ook nog wel iets van bestellen.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB