Fijn dat er ook duurzame panty's zijn!

Goede zoekfuncties en snelle bezorgservice.

Snelle levering en zeer goed verpakt met een handgeschreven kaartje in de doos.

Snel, netjes en vriendelijk

Beenmode doet wat het beloofd, snelle levering, een aardig persoonlijk rietje en keuze uit verschillende verpakkingen. Heel goed.

Zeer compleet aanbod, snelle levering

Hartstikke fijne website met een compleet aanbod, een snelle levering, zorgvuldig verpakt, alleen maar positief!

Goed product en goede service, maar niet duurzaam

Afhandeling en product was allemaal echt in orde. Mijn enige bezwaar is dat 1 paar sokken niet direct leverbaar was en met een nalevering de volgende dag kwam. Dit vind ik echt heel zonde: waarom niet 1 dag gewacht en alles tegelijk verzonden? Waarom 1 paar sokken in weer een te groot kartonnen doosje? Dat is niet duurzaam. Ik begrijp de servicegerichtheid en dat waardeer ik. Maar als consumenten moeten we dit echt niet willen. Daarom dit bericht; als oproep aan consumenten en bedrijven om samen verspilling (verpakking en levering) tegen te gaan.

Prima service. Telefonisch prima bereikbaar.

Telefonisch advies erg goed. Goed bereikbaar. Snelle levering. Mooi verpakt. Product komt prima overeen zoals op website aangegeven.

Heel snel geleverd. Netjes verpakt. Vriendelijk bedankbriefje zat erbij

Snelle levering, netjes verpakt met een vriendelijk bedankbriefje erbij.

prima service

Prima advies gekregen over kleurkeuze, snelle verzending, groot assortiment; uitstekende webwinkel

Perfecte service

Goede kwaliteitspanty's..Snelle levering en altijd een persoonlijke boodschap erbij. Top!!!

Prima en goede pasvorm

Goede service snelle levering mooie glans

Nette levering

Slippers besteld. Keurig verpakt in schoendoos in doos

Duidelijke site,goede kwaliteit en prima service

mooie panty, iets te bruin

De panty is mooi, kleur is iets te bruin. Ik had al eerder deze panty uit een winkel, toen was de kleur fantastisch, echt een mooie beenkleur! De nummers enz. zijn hetzelfde, dus ik had de goede echt besteld! Nu vond ik de kleur een beetje nep!

Fijne en goede service. De artikelen zijn van goede kwaliteit.

Zie boven.

Goede ervaring

Heel tevreden. Zorgvuldige service en mooi verpakt pakket. Complimenten.

tevreden

tevreden met de kniekousen.

Mooie prijs, snelle levering en mooi product

Ik heb een hele mooie panty gekocht die erg snel werd geleverd. De panty was elders nog niet afgeprijsd dus ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Prettig online beenmode shoppen!

Prettig online panty’s en sokken shoppen. Snelle levering, netjes ingepakt en het mooiste: altijd een handgeschreven briefje erbij!

Snelle service. Goed product!

Verrassend persoonlijk

Een artikel was niet op voorraad. Kreeg een hele vriendelijke/vrolijk/ persoonlijke mail hierover. Waar vind je dit nog. En vervangend artikel direct in orde gemaakt. Snelle communicatie ook.

Een prima firma

Alkes klopt, bestellen, betalen én leveren, snel en duidelijk.

mooie collectie, prima service

werd zelfs vriendelijk gebeld omdat een bestelde maat niet beschikbaar bleek; is me nog nooit overkomen bij een webwinkel

Nog nooit spijt gehad

Redelijk snelle levering, niet altijd alles op voorraad (maten / kleuren)

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB