Vond de kwaliteit vd panties een beetje minder dan ik gewend ben. In de Falke panty zaten er al meerdere haaltjes in bij het uit de verpakking halen en bekijken... De rest vd bestelling nog even gelaten.

Goede service en top producten

Fijn filter systeem om mee te zoeken op de website.

een aanrader!!

snelle levereing, en een persoonlijke tint door de hand geschreven kaart die bij de bestelling toegevoegd was.

fantastische webshop

mooie panty 's , mijn zuster koopt ze nu ook al bij jullie

Snelle bezorging en netjes verzorgd

Pakketje kwam netjes op tijd en zag er keurig verzorgd uit.

Hele snelle levering!

Voor4 uur bestellen en de volgende dag thuis. Super!!

Mooi uitgebreid assortiment, snelle levering

Goede ervaring met meer leveringen.

Veel keuze, goede & snelle service!

Snelle levering, mooi ingepakt en fijne producten

Ik moest nodig anit-slip sokjes voor mijn kleintje bestellen, kreeg ze super snel geleverd, mooi ingepakt en met een leuk kaartje erbij. Top.

Geweldige service, bestellingen worden steevast de volgende dag geleverd, hier zit liefde en passie achter.

Prima. Snelle en correcte levering.

1 artikel bestel ik regelmatig: Kunert Leg Control en Super control 40.

Super klantenservice!

Hele fijne, snelle en behulpzame klantenservice.

Prima website, goede en snelle levering

Zie hierboven

Goede sevice

Heel goede service

vandaag besteld , morgen in huis

Oké ✅

Er zit een extreem grote doos om het bestelde De levering is een dag later dan beloofd Er staat geen maat tabel bij het product

Goede producten, snelle service!

Goede producten, snelle service!

Snel geleverde topsokken

Keurig verpakt en heel snel kreeg ik mijn Falke sokken. Waarvan de kleur nog mooier in het echt was en beter passend bij mijn schoenen dan ik verwacht had.

Goed, snel geleverd

Duidelijke site, snel en netjes aangeleverd

super accuraat en netjes

Ik had sneakersokken besteld. Bij een van de setjes zat maar een sok. Na een mailtje meteen een nieuw paar opgestuurd gekregen. Dankjewel nog hiervoor!! Supernetjes. ook bij diverse andere bestellingen snel en netjes geregeld.

Keurig verpakt en de andere dag al in huis. Heb deze vorig jaar ook bij jullie gekocht en ze zijn prima

Heel prettig en. Doeltreffend

Prettig contact en snelle bezorging

Erg tevreden! Levering kon mooi met de post. En een leuke persoonlijke aanpak.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB