goede webwinkel

groot assortiment en veel ook werkelijk op voorraad. Snel afgestuurd en ontvangen tegen scherpe prijs. Min bedrag voor gratis verzenden zou wel iets lager mogen zijn. Verder helemaal OK.

Goede prijs, mooie panty, snelle levering

Kwaliteit! En netjes verpakt!

Mooie beenmode, en vlotte verzending.

perfecte panty

goede pasform zit lekker

Binnen 10 sec. na plaatsen van bestelling een belletje met de mededeling dat een art. niet op voorraad is. Een leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling. En het niet voorradige art. is later na wat email uitwisseling alsnog netjes nageleverd in een andere kleur. Kreeg bijna het gevoel alsof ik hier thuis in een 'normale' winkel was zo'n persoonlijke touch heeft deze winkel ervaring bij beenmode.nl

Supergoede servoce

Al jaren draag ik kniekousen van Bolly Doon, die ik via beenmode.nl bestel. De levering is snel en past door de brievenbus. Ik hoef er dus niet voor thuis te blijven. Kortom heel tevreden over de service

Duidelijke site en vriendelijk personeel

Prima ervaring gehad met personeel, medewerkend en meedenkend. Correct dus. Dankjewel nog Karin!

Zeer goede webshop, mooie producten, prima levering.

Goede service en snelle levering volgende dag

Snelle levering en met een persoonlijke boodschap ( handgeschreven!) wat toevallig toepasselijk was want heb ze aangeschaft voor bij mijn trouwjurk !

Snelle, correcte levering; goede klantenservice

Altijd snelle en correcte levering. Bij vragen altijd een snel - en goed - antwoord. Al een paar jaar klant en nog geen enkele mindere ervaring.

Ruime keuze en maten

Dik tevreden

Hele goede service als iets niet op voorraad is

Goede kwaliteit & snelle levering

Producten goed omschreven en voldoen aan verwachtingen

Alles netjes geleverd.

Waardeloos, voor 17.00 besteld volgende dag in huis, nou mooi niet, heb 3 dagen moeten wachten en ha

Ik had volgende dag de panty's nodig dus bij jullie zag ik voor 17.00 besteld andere dag in huis. Ik heb maar liefst 3..!!!!!! dagen moeten wachten Ik bestel niets meer bij jullie en beveel jullie ook niet aan in mijn kennissenkring.

Fijn dat mijn bestelde artikel bij jullie op voorraad is. Niet veel meer te verkrijgen elders

Zie boven. Kevertje was wel langer.

Vlot besteld Goed bezorgd Fijne rohde slippers

Gewoon goed, doen wat is afgesproken.

Snel leveren is niet onderscheidend meer. Wat wel opvalt is het met de hand geschreven kaartje wat bij de bestelling zit. Ik had een tijdje niets besteld. Na een langere periode weer iets besteld. Snelle levering, mooie producten en goed verpakt. En het kaartje met de persoonlijke tekst maakte het geheel helemaal compleet.

zeer goed bedrijf met perfecte service

De collectie is zeer uitgebreid met prachtige merken.

Vlotte afhandeling.

Precies naar wens

Precies naar wens

Snelle bezorgd

De kousjes werden snel bezorgd. Vooraf eerst opgebeld ivm informatie .

snelle service

Mijn bestelling kwam binnen 2 dagen door de brievenbus, netjes verpakt! top!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB