Super!!

Erg snel en ook mooi ingepakt met persoonlijk handgeschreven briefje erbij! Dankjewel, Angelique

Goeie telefoon beantwoording

Goede site waar ik alles makkelijk kan bestellen met een zeer klantvriendelijk sevice.

Ik kan mijn panty, s ëënvoudig bestellen met een zeer ruim assortiment . Met een zeer goede klantvriendelijk service.

Mijn ervaring met beenmode is goed Snelle verzending en goed.produkt

Veel keus goede service

Zeer goede service!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis !

Eerste bestelling snel binnen

Afgelopen zaterdag bericht ontvangen dat laatste bestelling onderweg is, kijk net bij Post NL daar is hij nog niet gekomen, Is er iets fout gegaan?

Snelle levering super.

Supergoed

Goede snelle levering

16:55 besteld en de volgende dag al in huis! Goed verpakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snel

Geleverd zoals gevraagd

Vlotte levering!

Snelle reactie op mijn vragen.

Bestelling de volgende dag al binnen.Wordt netjes afgeleverd.En vragen worden netjes beantwoord.

Snelle levering, juiste kleuren.

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Snel, goed. Zorgvuldig

Betrouwbare site om te bestellen. Keurig verpakt. Nette afhandeling van mijn bestelling

Top service!!

Ik had een aantal panty’s besteld waarvan ik bij 1 panty de verkeerde maat had ingevuld. Die maat was anders dan de andere maten. Daarop hebben ze mij 3x geprobeerd te bellen en een mail gestuurd met de vraag of de maat van de afwijkende panty klopte. Ik was echter aan het werk en toen ik na het werk terugbelde hebben ze alsnog de bestelling aangepast en heb ik daarna de juiste panty’s in de juiste maten ontvangen. Ontzettend attent dat ze dat überhaupt hadden opgemerkt en daarnaast de moeite hadden genomen om te achterhalen of mijn bestelling juist was. Wat een service. Nogmaals dank!!

En snelle levering

Lekker snel

Alles uitstekend! Goede website, snelle levering en altijd als een cadeautje verpakt.

Niet meteen alles beschikbaar, maar heel snel na geleverd. Overzichtelijke factuur

Snelle levering en mooie kwaliteit

Prima assortiment en vlotte levering

Ruim assortiment en snelle levering!

Ruime keus, duidelijke site en snelle levering. Ik heb hold up kousen besteld in de kleur naturel, maar vind ze wel vrij donker. Wel gehouden. Kwaliteit is goed.

Prachtige sokken en kousen en snelle service

Ruim assortiment en kon alles wat ik nodig had makkelijk vinden en bestellen. Prachtige kwaliteit zeer tevreden

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB