Binnen 1 dag na bestelling geleverd netjes verpakt, gewoon top

Goed!

De panties arriveerde snel! En alles zag er goed uit.

Alles keurig volgens afspraak afgehandeld.

Geleverde artikelen zijn van prima kwaliteit.

Goede service.

Duidelijke en uitgebreide uitleg over het type panty en draagcomfort, wat het uitzoeken en kiezen erg gemakkelijk maakt. Veel producten komen als briefpost zodat je geen dagdeel hoeft uit te plannen, ideaal!

Goed met 1 minpunt

Goed, snel en netjes. Enige (vrij grote) minpunt vind ik de manier van retourneren. Dan moet je eerst zelf frankeren. Graag een gefrankeerde retoursticker of gratis terugsturen!

Snelle levering, keurig verpakt

Mooi aanbod, snelle levering, keurig verpakt!

Prima webshop. Prima keuze en prima snelle bezorging

Ja, dat is eigenlijk het bovenstaande wat ik geschreven heb. Prima webshop dus.

Heel goed.

Heel snel en goed weet niet wat ik nog meer kan zeggen Groeten Pauloen

Uiterst vriendelijke en nette bediening en te woord staan. Ook zeer behulpzaam

Altijd een gezellige wens/groet bij het verzonden pakket. Duidelijke en geduldige uitleg bij vragen. Zeer correcte afhandeling en verzorging.

Goed service!!

Prima en zeer nette aflevering van het gekochte artikel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer snelle levering en netjes verpakt

Zeer uitgebreide collectie. Snelle levering en zeer keurig verpakt. Top!!!

Service is fantastisch

Ondanks verlopen van retourperiode, toch een niet gedragen panty terug kunnen sturen! Fijn dit persoonlijke contact

Snel en netjes geholpen.

Was keurig verpakt en zag er goed uit

Goede service en netjes verpakt

Gelijk gereageerd en verstuurd.

Geweldige snelle service

Prima collectie snelle service keurig verpakt.

Super snelle levering

Eind van de middag besteld maar meteen de volgende dag in huis.

Netjes op tijd

Snel en breed assortiment

Er is een breed assortiment. Zowel voor volwassen als kinderen. Je kan makkelijk de juiste beenmode vinden met behulp van de filter instellingen.

Snelle service, goede kwaliteit.

Goede ervaring. Snelle verzending. Goede kwaliteit!

Alles keurig in orde. Ook toen panty niet meer leverbaar was, kreeg ik keurig bericht en keuze aanbid van andere.

Fijn spul

Kreeg de bestelling in 2x, verder prima. Ik weet nooit of je sokjes nou kleiner moet bestellen, zodat ze beter blijven zitten of gewoon je maat. Dat kon ik nergens op de site vinden.

Aandacht voor de klant

Ik heb in de loop der jaren vele malen bij Beenmode.nl besteld en van hen geleverd gekregen, vaak met een persoonlijk woord. In een zin: Doen altijd wat er beloofd wordt.

Fijne site, duidelijk, goede prijs/kwaliteit verhoudingen, makkelijk te bestellen, snelle levering, keurig verpakt, alleen maar lof!

Keurig pakket ontvangen.

Mijn bestelling bij Beenmode.nl is netjes en volgens afspraak op tijd bezorgd.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB