goede en snelle levering

goed bedrijf veel keuze, alleen jammer dat men 40 euro moet besteden voor gratis verzenden

Precies op tijd professioneel

Bij beenmode.nl is men precies op tijd met het mailen van het nieuws over producten en ook precies op tijd met leveren. Ik koop al mijn panties bij beenmode.nl omdat er bij elk merk een maattabel staat. Dat is echt heel handig want de maat kan per merk verschillend zijn. Ik zorg dat ik mijn eigen voorraadje steeds aanvul. Ik zit nooit zonder pantie!

veel variatie.

zeer tevreden.

Leverservice perfect, retourservice matig.

De lever service en de productkwaliteit zijn perfect, echter als er sprake is van retour dan moet je zelf de retourkosten betalen. En die zijn eigenlijk niet in verhouding met de productkosten. Een gratis retourservice had ik, zeker in deze tijd, wel verwacht.

Zeer slechte service qua leveren

Ik heb bij jullie panty kousjes besteld, met op de site direkt leverbaar . Lang gezocht voor snelle levering , ivm as crematie. Maar ja helaas , niet op tijd binnen. Dus ik bestel hier nooit meer. Als ik het bij de hema had gedaan had ik ze wel op tijd gehad.

Prima service en snelle levering

Een artikel kon niet geleverd worden, de communicatie is dan goed! Klantgericht en netjes ingepakt!

Tijdige levering

Verzorgde en tijdige levering.

Snelle en persoonlijke service

Al mijn been en voet mode koop ik het liefste bij beenmode.no. Snelle levering, persoonlijke service en een goed assortiment.

Snelle levering, goede kwaliteit

Vriendelijke en snelle service

Mijn bestelling makkelijk geplaatst en veel keus! Mijn bestelling werd door leverproblemen bij de leverancier in twee delen geleverd. Ik was daar niet van op de hoogte gesteld, dat is misschien een tip voor de volgende keer. MAAR... als ik een mail stuurde kreeg ik vaak binnen een uur al reactie, super fijn! Dachten ook goed mee met een oplossing om een alternatief eerder geleverd te krijgen. Dus super goede en vriendelijke mensen! Zou het zo weer bestellen!!

Snelle service, mooi verpakt!

Snelle service, mooi verpakt!

Prima.

De site is duidelijk ingericht, een bestelling is goed te doen. Daarna was de communicatie over de levering helder en verliep vlg plan

Heel erg toppie, binnen 1 dag door de brievenbus geleverd!!!!

Zie omschrijving

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Ryime keuze Vlotte, correcte afhandeling van mijn bestelling.

Top service en snelle levering

heel makklijk om te bestellen,en heel sneel levering!!

makkelijke bestelling en snelle levering. zeer tevreden!!

Goede producten en uitstekende service

De kwaliteit van de producten zijn top. Altijd tevreden. Uitstekende service.

Goede kwaliteit en snelle service. Ik zal hier zeker blijven bestellen.. Kortom een aanrader.

Ene dag besteld, andere dag ontvangen. En een Wolford panty is geweldig dragen, dus erg blij met mijn bestelling. Draag ineens mijn jurken vaker!

Super! Zowel in product als in verzending!

precies wat ik dacht dat ik bestelde en binnen een dag in huis!

in 1 zin prima

Snelle levering en correct

Snelle levering en correct bezorgd

Gekregen wat ik besteld had. Snelle levering.

Goede service en levering

Alles naar wens en verwachting

super bedrijf

Snelle levering, prima verpakt, mooie merken, gewoon een prettige ervaring

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB