Snel en netjes geleverd

Goed product snel geleverd

Kunert pantykniekous besteld en snel geleverd. Het is een goed product. Fijne kous. Zit prima. Knelt niet en zakt niet af. Wel jammer dat de verzendkosten best hoog zijn.

Super! Vlotte service. Mooie kwaliteit.

uitermate tevreden

service en verzending laten niets te wensen over

Altijd goed

Superservice

Goede kwaliteitspanty's in alle prijsklassen.

Mooie en fijne sokken, en snel geleverd!

Mooie en fijne sokken, en snel geleverd!

Top winkel en top service!

Alles keurig geleverd, goed contact via de mail (ik had verkeerd huisnummer getypt). Vriendelijke mensen

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Prima, al was alles tegelijk verzenden ook goed geweest

Op zoek naar nieuwe sokken en aangezien ze overal even duur zijn maakt het voor deze niet uit. Wat niet had gehoeven is de bestelling in delen te verzenden, scheelt ook weer administratie en kosten. Maar daarvoor is geen vinkje op de website.

Panty na 3 uur dragen al stuk

Levering was top maar bij het aantrekken voelde ik al dat deze panty niet lang mee zou gaan en ja hoor liep op mijn werk met een gat op de kuit. Nadat ik een foto hiervan stuurde kreeg ik gelijk een nieuwe panty, TOP

Snel geleverd, goede communicatie

Snel en correct

Het was een beetje zoeken tussen de vele opties naar de maillots die ik zocht. Aangezien ik flinke kuiten heb, bestel ik graag in een grote maat en dat beperkte de opties die ik als eerste op het oog had. Maar ik ben nu erg blij met mijn gekochte maillots. Warm,en comfortabel en heel snel geleverd. Top.

Bestellen en bezorging ging snel. Voor goede kwaliteit maillots

Top service!

Alleen maar positieve ervaringen met Beenmode. Snelle levering, goede service, mooi assortiment!

snel en mooi verpakt geleverd met persoonlijk briefje.

zeer tevreden

Prima levering

Snel en netjes geleverd. Prima kwaliteit

prima service

keurig verpakt, leuk welkom

vlotte snelle goede service ok bij het afwikkelen van de retouren

goede ervaringen vaker besteld

keurig netjes verzorgd

artikel goed verpakt accuraat geleverd alleen graag meer keuze voor degenen die zwaarder zijn dan 80 kg.

Prima, netjes ingepakt

Vlotte en nette verwerking van de bestelling.

Snelle levering en de artikelen die niet voorradig waren, kwamen enkele dagen later. De bestelling wordt met zorg afgewerkt tot en met het versturen!

fijne webshop, en klantvriendelijke benadering

Contact opgenomen over een artikel wat binnen een maand kapot ging en is netjes opgelost.

Vlotte afwikkeling en keurig bezorgd

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB