top site

snelle servies,netje ingepakt

Goede website. Goede service.

Makkelijke website, groot assortiment.

Goede en snelle levering

Zeker een webshop die ik vaker zal bezoeken

Ik wacht nog op een nalevering. Daarover heb ik nog geen informatie gekregen

Veel keuze en snelle levering

Site is makkelijk in gebruik er is veel keuze en de levering was snel. TOP

Snel geleverd en sokken zijn prachtig.

Ik heb reeds eerder een bestelling geplaatst bij Beenmode. Opnieuw heb ik ervaren wat een goed service dit bedrijf biedt. Snelle levering, keurige verpakking, kortom alles prima

Goede service en ben heel blij met de panty en ga zeker vaker bestellen zit goed vooral de brede band aan de bovenkant en een mooie zachte kwaliteit.

Super webwinkel met groot assortiment en goede service.

Voor de zoveelste keer kniekousen besteld. Snel geleverd met goede communicatie over nalevering van 1 artikel. Goed dat er nu ook aandacht is voor een duurzame verpakking.

Goede service en goede producten en een stilte aflevering g van de bestelling.

Makkelijk, compleet, snel

Site is duidelijk, keuze goed en snel geleverd

Snel en verzorgd verzonden.

Zal zeker weer bij deze firma bestellen wanneer ik weer wat nodig heb.

Snelle en goede service, grote collectie

Persoonlijk goeie snelle service. Grote collectie, erg blij mee tijdens corona,

Snelle verzending

Goede UGG producten. Snelle verzending.

Prima sevice

Mijn artikel gevonden op een duidelijke website. Levering op tijd. Duidelijke informatie.

Het is even wachten door vertraging bij Post NL

Helaas liet de aflevering wat langer op zich wachten, dan dat ik van beenmode.nl gewend ben. Vrijdagavond besteld, woensdag geleverd. Verder alles prima in orde.

Altijd snelle en correcte afwikkeling van de bestelling

Omdat niet alle bestelde items tegelijkertijd beschikbaar waren werd de bestelling op 3 verschillende momenten bezorgd. Heel servicegericht maar uit oogpunt van kosten niet nodig. Misschien keuzemogelijkheid geven om bij latere levering van 1 van de items alles in 1 keer te bezorgen

Prima site en zeer snelle service

De levering kwam zelfs een paar dagen eerder dan aangegeven.

Snelle service, goede spullen

Alles wat ik heb besteld wat mooi en kwam snel. Het zit ook in een mooie verpakking... Het enige minpuntje is dat je zelf voor de retour-verzendkosten opdraait als je iets wilt ruilen.

Perfect!

Goede en snelle levering, goede kwaliteit en mooi verpakt!

Snelle persoonlijke service

De bestelling was makkelijk te doen. Snelle levering met een persoonlijke noot. Goed prijs kwaliteit.

Goede producten snelle verzending

Burlington sokken wol gekocht. Prima kwaliteit, goede prijs, en snel verzonden.

Goed verzorgd en snel

Top service en persoonlijk

Super goeie service

Perfect, tweede bestelling en is weer goed bevallen.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB