Werd snel bezorgd

netjes

netjes

Snelle afhandeling

Ik ben vanaf het bestellen goed op de hoogte gehouden. Dat het pakket nog niet bezorgd is ligt niet aan Beenmode maar aan Post.nl die het erg druk hebben.

Ik vind beenmode de beste .

Fijn om bij jullie te bestellen. Snelle levering en altijd 'n vriendelijk berichtje erbij.

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelt op 15 december. Vandaag (21 december) nog niks ontvangen. Hoop dat dit wel snel (voor de kerst) gaat gebeuren

Alles perfect verlopen

Alles perfect verlopen en keurig op tijd vinnen. Mooi verpakt!

Snel kapot, geen goeie maat.

Heb een panty besteld in 3xl. Deed deze aan en zat als een xl. Ondanks dat ik al een maat groter besteld heb dan normaal, hoe het op de maattabel stond. Zat ook al een ladder in.

Topshop voor alles om je benen in te verhullen!

Alles voor mooie benen vind je hier!

Regelmatig niet op voorraad

Heb al meerdere malen besteld naar gebeurt regelmatig dat ik na het bestellen een bericht krijg dat het op nalevering staat. Bij panty’s of zo vindt ik het niet zo erg maar. U had ik iets besteld wat ik wel gelijk wilde hebben en dan is het vervelend

Fijn bedrijf

Het hele proces (van uitzoeken tot levering) ging zoals je wil. Geen probleem ervaren. Pakketje is op tijd binnen voor kerst!

Zoals altijd, super service en keurig ingepakt met een lief briefje erbij gevoegd

Goede service.

Keurig bezorgd een perfecte service. Zijn we blij mee.

Betrouwbaar en vriendelijk

Op verzoek kon verpakking worden gewijzigd

Correcte benadering!

Keurig ingepakt en vlug geleverd

inmiddels mijn sokken ontvangen

duurde even, maar goed geholpen

1 x iets besteld en netjes geleverd

Altijd goede en snelle service en de persoonlijke kaart vind ik echt geweldig! En de panty's zijn ook gewoon tof en goede kwaliteit.

Ja alles goed geregeld,mar levertijd was veel langer als gepland ruim een week

Soepel verlopend proces van begin tot eind

Duidelijk en overzichtelijk om iets te bestellen. Achteraf had ik beter met de Bijenkorf kaart kunnen betalen. Bij volgende bestelling zal ik dat zeker doen. Zolang de Bijenkorf gesloten is door de lockdown een fijne manier om te winkelen

Zeer goede service

Mooie sokken en super snel verzonden.

Fijne oplossing

Door de coronavirus kom ik nu minder in winkels. Zo ook de kousenwinkel. Daardoor ben ik op het internet gaan zoeken waar ik mijn panties het beste kon gaan bestellen. Ik vond dus beenmode nl. Voor mij is dit de ideale oplossing. Nu hoef ik voor mijn panties niet helemaal naar de stad te gaan. De site is heel duidelijk. De keuze is gevarieerd en veel! Zodra je besteld hebt, heel snel een bevestiging en word je bestelling in een zeer korte tijd afgeleverd.

Goede en snelle service.

Zeer goede service

Pakket was deze keer, logischerwijs, wat later. Daar zijn we met z'n allen schuldig aan. Maar weer netjes verpakt, kaart erbij en een mooie factuur. Je hebt hier soms het idee, dat je bij een fysieke winkel iets koopt. Het is allemaal net iets persoonlijker, dan bij een andere internetwinkel.

Prachtig assortiment, snelle service en goede communicatie

Was op zoek naar byzondere maillot/panty. Een enorm assortiment byzondere en betaalbare exemplaren.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB