Super!!

Uitstekend!!

Super goed

Snelle goede levering van goede producten

Via Beenmode is het prettig zaken doen. De bezorging verloopt volgens de planning.

Fijn dat de sortering bij Beenmode zo uitgebreid is. Ik ben daar zeer tevreden over.

Positief!!

Erg positieve ervaring!! En oplossing gerichte organisatie!!! Kan deze organisatie iedereen aanbevelen.

geweldig

vlotte levering van goede artikelen met een aardig kaartje erbij, wat wil je nog meer!

Fijne en goede levering.

Fijne en goede levering en ook snel en goede maatadvies.

Persoonlijke service, zorgvuldig en mooi aanbod.

Elke bestelling prima en heel klantvriendelijk afgehandeld. Mooi verpakt. Als er een probleem is, of een vraag wordt die persoonlijk en goed afgehandeld. Ik kom graag terug.

Zo persoonlijk! En een goed product.

Leuk om een handgeschreven welkom eebij te krijgen. Ik ga binnenkort ook kijken bij jullie voor sloffen voor mijn zoon!

Perfecte sevice

Na een retour zending gedaan te hebben, hebben ze bij beenmode dit prima opgelost

er was een snelle reactie na mijn bestelling. En het pakje paste in de brievenbus dus geen gedoe met

zie hierboven

verzorgd pakketje met aandacht verstuurd

Toch leuk om een handgeschreven briefje te vinden bij een online besteld pakketje. Heel attent in deze afstandelijke dagen.

Hele fijne webwinkel

Fijne webwinkel. De producten zijn heel duidelijk omschreven en de omschrijvingen kloppen. Duidelijk een speciaal zaak. Ik beveel deze webwinkel aan. Snelle levering.

Er was op voorraad wat ik hebben wilde. De site was overzichtelijk. En ik ontving de volgende dag mijn bestelling al.

Helemaal top!

Mijn bestelling was erg snel binnen. Netjes met zorg ingepakt. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Beenmode.nl

niets op aan te merken.

Zeer snelle service met nog een bedankje in de doos wat met de hand geschreven is. Komt persoonlijk over. Keurig netjes ingepakt.

Perfecte, correcte en snelle service

Snelle website met duidelijke omschrijving en handhaving. Normale prijsverhouding. Snelle levering en goed verpakt. Bedankt!!!

Fijn bedrijf en duidelijk overzicht op de site. Ene dag besteld en volgende dag in huis. Super!!

Uitstekende service!

Fijn online winkelen!

mooie producten

Heel veel keuze, snelle verzending en netjes verpakt. Fijne winkelervaring gehad.

Mooie kwaliteit panty’s en snel geleverd.

Prima website om iets te bestellen

Duidelijke website met goede omschrijving van de producten en een snelle levering. Erg tevreden dus! En wat leuk was een kaart met een krabbel erop dat maakt het online shoppen nou nog net iets persoonlijker!

Keurig en snel en zeer klantvriendelijk!

Veel keus en snel geleverd

Veel keus en snel geleverd, jammer dat de gekozen kleur er niet in de goede maat was

Fijne website, goede service, snelle bezorging.

Heel tevreden, producten die niet op voorraad zijn, worden altijd netjes nagestuurd. Goede keuze van producten. Ik kom hier altijd terug.

Zou de volgende dag geleverd worden. Kwam 3 dagen later

Panty is goed netjes verpakt. Met leuk persoonlijk kaartje er bij. Kwam alleen te laat binnen.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB