Perfect!

Mooie producten. Levering met goede track en trace. Pakketje werd met een handgeschreven kaartje geleverd. Hoe leuk is dat?

Helemaal goed

Mooi uitgebreid assortiment, goede prijzen en een snelle levering. Wat wil je nog meer?

Fantastische service

Goede site en correct afgehandeld

Uitstekende, snelle service!

Uitstekende, snelle service, ook nadat ik mijn 1e bestelling heb geretourneerd, omdat de maat te klein was.

goed werkende website en vlotte bezorging

mijn bestelling werd probleemloos en vlot afgehandeld

Prima site

Fijne website en aantrekkelijke prijzen

Adequate levering met persoonlijk tintje,

Ik koop al jarenlang met volle tevredenheid bij deze webshop

Uw service is geweldig

Heel lief vond ik het met persoonlijk handschrift geschreven kaartje "Veel draag plezier met uw aankoop".

Denken mee

Super service. Geven snel antwoord en komen met goede adviezen. Staan klaar voor de klant en denken mee

Heel tevreden!

Kwalitatief top producten en een snelle service. Heel tevreden!

Overzichtelijke site, snelle levering, netjes afgeleverd. Zeker aan te raden

1 paar niet op vrd maar goed alternatief voorgesteld. Leuke persoonlijke kaart, superservice!

Mooie producten

Snelle levering, klantgericht en kwalitatief goede producten. Wij zijn erg blij met de maillots en panty's.

Goede afhandeling van mijn bestelling

Bestelling kwam op tijd. Ik vond het erg leuk om een kaartje met een persoonlijke tekst van een medewerker bij mijn bestelling te krijgen.

Goede communicatie, levering was op tijd. Geen klachten!

Persoonlijk

Uw service en reacties heb ik ervaren als sympathiek en persoonlijk en niet alleen de laatste keer toen het pakketje nogal lang op zich liet wachten. Als ik na de zomer weer kousen bij u bestel, ontvang ik die altijd met een blijk van herkenning wat de digitale verkoop een stuk persoonlijker maakt. Dat waardeer ik zeer.

heel goed

handige website, goede productinfo, snelle verzending en duurzame verpakking

Goede en snelle levering

Snelle levering. Goed verpakt. Wat ook leuk was de persoonlijke noot die erbij zat.

Snelle service. Goed product

Snelle reactie en levering. Top!

Wederom weer super!

Bestellen gaat heel eenvoudig in de webshop. De bestelling, in mijn geval holdups van Wollford, worden met persoonlijke aandacht prachtig verpakt. Altijd een plezier om bij beenmode te winkelen en het pakketje uit te pakken!

Super snelle service en meedenkend personeel. Top.

Ik had verschillende maten panty's besteld. Binnen een uur belde een medewerker of dit wel klopte. Super atttent.

Lang wachten

Een week geleden 2 paar sokken besteld Nog steeds niets ontvangen terwijl ik wel bericht heb gekregen dat ze verzonden zijn

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB