Altijd uitstekende service. Heel tevreden en bestel al enkele jaren mij Beenmode

Geweldig snelle service en geweldige sokken

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Snelle service en attent!

Snelle service en attent

Snelle levering en spullen van prima kwaliteit

Snelle levering van spullen van prima kwaliteit

Leveren kwaliteit

Mooie beenmode die goed en netjes geleverd wordt.

zeer snelle persoonlijke service geboden.

Een zeer uitgebreide collectie, gebruiksvriendelijke site, goede service en goed bereikbaar. Jullie maken waar wat je beloofd door je goed op de hoogte te houden wanneer iets geleverd wordt. Top

uitstekend!

Goede service! Vlotte bezorging.

Dat wat snel verzonden kon worden was er ook snel.

Ik moest op een deel van de bestelling wachten, dat zou 3 tot 5 dagen zijn, maar dat werd wel veel langer. ALs ik daartussentijds bericht van gekregen had, had ik 5 sterren gegeven. Nu moest ik zelf bellen, maar ik was wel snel verbonden en kreeg prima uitleg over wanneer het artikel er wel zou zijn.

Snel, met aandacht en persoonlijk.

Nette website met veel keuze. Gemakkelijk te bestellen en vervolgens netjes op tijd thuisbezorgd in met zorg ingepakt pakket en handgeschreven briefje. Een klein cadeautje voor mezelf.

Klantgerichte service!

Bestelling was er snel en ging vergezeld van een vriendelijk handgeschreven kaart. Erg attent. Dat heet kwaliteit die kan en is dus meer dan kwaliteit die moet.

Snelle levering. Persoonlijk.

Altijd netjes verpakt en goede prijs kwaliteit ..

Het hele proces is uitstekend verlopen.

De website was snel gevonden en biedt een scala aan keuzemogelijkheden en productinformatie. Het bestellen was eenvoudig en het verloop vanaf de betaling tot de levering verliep met duidelijke informatie en snelle levering.

Altijd snelle levering en goed service

Ik bestel al jaren van dit bedrijf, heb er nooit problemen mee gehad en heb alles altijd netjes gekregen.

Snelle levering!

Snelle levering. Netjes ingepakt.

Snel en correct geleverd

Je hebt een ruime keuze bij Beenmode.nl. Overzichtelijke website met spullen die snel en netjes verpakt geleverd worden. En er zit een persoonlijke boodschap bij, want ook plezierig is om te krijgen ☺️

uitstekend

goed verzorgt en snel

prima, snelle levering

prima, snelle levering, mooi verpakt

Geweldige uitgebreide collectie. Ik bestel al mijn panty's bij beenmode en als ik een bepaalde kleur zoek wordt er gewoon meegedacht via de mail. Fantastisch. En dan komt het ook nog zo prachtig verpakt binnen met een persoonlijk briefje erbij. Dat maakt het helemaal af.

Voor herhaling vatbaar

Keurig verpakt en verzonden en erg fijn dat het door de brievenbus kwam

was heel snel bezorgd en vond t kaartje ontzettend leuk wat erbij zat

Zeer tevreden over de vlugge bezorging.

Makkelijke website, snelle levering, correcte verzending!

Zeer persoonlijk

Ik bestel al diverse jaren en nog steeds top

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB