Netjes

Helemaal prima. Mijn bestelling was netjes verpakt en snel binnen. Verzorgd.

dat is heel goed

als dat er veel keus is

Prima service, snel antwoord, snelle levering, perfect product, in een woord een super-ervaring! Ik zou deze webshop zeker aanbevelen.

Er is prettig teruggebeld om mijn vraag goed te kunnen beantwoorden.

Ik twijfelde over de kleur van de pantykousjes. Ik ben keurig teruggebeld en de dame heeft me goed geïnformeerd. (Ik was zelf echter zo dom om een panty i.p.v. kousjes te bestellen! Hoewel we het niet doen, is de ruilservice prima geregeld.)

Goede service, product helaas wat minder

De service is goed, bestelling snel ontvangen en leuke persoonlijke kaart erbij. Een van de 2 panties is helaas niet de kwaliteit die ik ervan heb verwacht. Toen ik hem aantrok was ik erg enthousiast, pasvorm is super. Maar in 1 avond al 2 gaatjes in de panty. De panty laddert niet verder, maar toch had ik gehoopt dat de kwaliteit beter zou zijn. De andere panty heb ik nog niet aan gehad.

Prima service, zeer snelle verzending en goede communicatie.

Ik bestel met grote regelmaat panty's. Zeer uitgebreid assortiment, snelle levering en goede communicatie over de verzending. Ik blijf zeer zeker bestellen.

Super leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat.

Super kwaliteit mooie kleuren!

Als je besteld super snel in huis.

Snel

Snelle levering, goed verpakt. Fijn product

Snelle levering, goed verpakt. Fijn product

correct

gemakkelijk te bestellen en op tijd geleverd, bedankt

Vlot bezorgt !

Mooie dunne sokken, maar wel erg dun! Zijn dit "Hudson" sokken ?, vind ze erg dun !! Heb eerder Hudson sokken gehad, met de naam er op, en die waren dikker ! Verder zitten ze wel lekker, had nieuwe nodig ! Mvg Edith

Supersnelle, nette en persoonlijke service

Duidelijke website, altijd keurig verpakt in een duurzame verpakking. Vaak een kaartje met een persoonlijk bedankje erbij. Top.

Mooi product, snel geleverd

Snelle en goede service!

Perfect!

Webshop is heel goed bezorging minder

Mooie prijs en snel geleverd alleen jammer dat het pakketje stuk door de brievenbus gepropt is waardoor mijn bestelling is beschadigd.

Keurig verpakt kom zeker terug voor een volgende bestelling.

Gewoon goed

kende het bedrijf niet. Was op zoek naar dikke panty in een bepaalde groene kleur. Gegoogeld en gevonden. En de kleur was de juiste kleur groen.

Snel, verzorgd en attent.

Fijn aanbod, Bonnie Loon heb ik lange tijd gemist want niet te koop in mijn omgeving. Bezorging was snel en in de brievenbus dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven. Verder ontzettend leuk om een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling te ontvangen waarop ik ook werd aangesproken als terugkerende klant terwijl dat al best lang geleden was. Natuurlijk door account snel duidelijk maar dat je dan een berichtje krijg met Welkom terug! is toch erg leuk. Maakt internet winkelen een stuk persoonlijker!

Snelle service en sjiek ingepakt.

Snelle, klantgerichte service

Snelle levering van alle bestelde producten, netjes verpakt met een persoonlijke notitie/kaartje.

Keurig

Goed geïnformeerd over de producten en ‘alles’ prima verpakt, verzorgd en afgehandeld.

Snelle levering, keurig verpakt.

Erg goed

Fijne goede service

Goede site en snelle nette levering

Groot assortiment merken, fijne site. Artikelen worden snel en netjes afgeleverd

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB