Mooie sokken

Snelle levering. Goed verpakt. Mooi produkt met leuk met de hand geschreven persoonlijk berichtje

Uitstekend!

Snelle levering en een leuk handgeschreven kaartje erbij voor de persoonlijke touch. Érg attent en gewaardeerd.

prima, doen wat ze beloven

prima, doen war ze beloeven.

prima website, snelle levering

snelle levering, met een persoonlijk geschreven kaartje erbij; komt erg leuk over!

Kwaliteit, snel en betrouwbaar

Zie hierboven

Attent, snel, kwalitatief hoogwaardig ondernemerschap... top!

Het handgeschreven persoonlijke bedankje ontroerd me altijd weer. Wat een toppers zijn jullie. Werkelijk een voorbeeld van goed ondernemerschap, op alle doe ten! Succes en houd jullie passie en plezier vast.

Goede duidelijke informatie

Goede duidelijke informatie

Levertijd

De levertijd is niet zoals staat vermeld op de site. Dat kan een keertje gebeuren, maar niet iedere keer. Dat geeft in ieder geval het gevoel dat het bewust mooier wordt voorgesteld dan uitgevoerd. Ik ben blij dat ik de kousen niet nodig had voor een bepaalde gelegenheid.

Heel tevreden!

Goede service, vlotte verzending en een heel uitgebreid assortiment.

Supermooie kwaliteit en snelle levering

Geweldig ik zeg doen...die bestellingen bij beenmode.nl

Gemakkelijke overzichtelijke en duidelijke site om te bestellen

Goede kwaliteit en goede pasvorm van wat ik heb bestelt

Super goede service en kwaliteit van producten.

Hele goede service. Mooi ingepakt en goede prijs/kwaliteit van de producten

Snelle en goede service persoonlijke benadering fijn

Snelle en goede service persoonlijke benadering fijn

Geweldig, van bestellen tot uitpakken, uitstekende service

Al jaren bestel ik met plezier bij Beenmode. Zowel het telefonisch contact als de website ervaar ik als zeer professioneel. Het persoonlijk geschreven kaartje bij de levering geeft net die extra luxe shopping ervaring, ook al is het een bestelling bij een webshop.

De beste webshop voor beenmode!

De bestelling wordt snel geleverd en is mooi in gepakt, het lijkt wel een cadeautje.

Goede informatie, levering keurig

Overzichtelijke site Grote collecte Correcte afhandeling

Prima , snel en professioneel.

Prettig

Mooie collectie, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij geschreven door een medewerker!

Positief

Geachte lezer, Ik draag deze panty’s graag omdat zij mij geen pijn doen aan mijn been waar ik na een herseninfarct een beschadigde huidzenuw heb overgehouden. Deze panty’s drukken niet en ik kan ze som de hele dag aanhouden.

Snelle levering. Keurig verpakt

Heel goed, bestelling op tijd, netjes ingepakt en heel bijzonder een handgeschreven briefje erbij! Dan heb je goed begrepen wat persoonlijke aandacht is bij online aankopen doen,

helemaal goed!

ruime sortering, precies mijn merk panty's en heel snel bezorgd.

Super service

Snel bezorgd!

Werd gebeld over maat. Heel attent

Goed product en goede levering, leuk kaartje er bij, helemaal top!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB