Keurig en snel!!!

Grote keuze in beenmode en uitstekende service en levering!!

Zeer klantvriendelijk. TOP!

Leveren uitstekende kwaliteit, supersnelle levering.

Kwaliteit

Snel geleverd en mooie kwalitatieve producten.

Goede en snelle service

Ik had voor me dochtertje 3 panty's besteld waarvan 1 niet leverbaar was dit stond niet op de pakbon maar werd na mijn mail meteen opgepakt en opgelost door me een alternatief toe te sturen top service!

Mooie sokken

Heel mooi ingepakt, en een mooie handgeschreven kaart erbij! Mooie sokken

Snel en netjes

Alles netjes naar wens.

compleet, snel, zorgvuldig en klantgericht

Altijd correct, ook wanneer niet alles tegelijk te leveren is. Snelle service en ruim assortiment. Het is het vaste adres voor alles wat we nodig hebben.

Fantastisch!

Ruime keus, mooie producten, snelle levering met een persoonlijke groet.

Altijd goede service

Altijd de juiste producten netjes ingepakt en met een dank je kaartje erg leuk .

Prima service en kwaliteit

snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding

Snelle service!

Duidelijke site, snelle levering, mooi verpakt.

Goed advies, snelle levering

Al meerdere keren hier besteld en altijd op tijd geleverd. Soms advies nodig en dat wordt ook snel gegeven. En dat advies klopt. Iets niet (meer) op voorraad, dan volgt een mail met alternatief.

Goede legging, snel bezorgd

Prima service, leuk handgeschreven briefje erbij.

snelle en goede service

Snelle levering, een goede, overzichtelijk webwinkel met een duidelijke omschrijving van de producten. Bij de levering een persoonlijk kaartje handgeschreven van een leuke medewerkster, heel lief voelt dat.

Snelle levering en goede kwaliteit van de artikelen

Goede nette service en hele fijne producten. Kwaliteit is prima.

Persoonlijk, snel geleverd, goede website

Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat! Snelle levering van de producten.

Blij met de zeer snelle levering, telefonisch werd er goed mee gedacht om tot de bestelling van de juiste maat te komen. En natuurlijk blij met de mooie panty’s ( die met een kort persoonlijk briefje geleverd werden).

Snel en goed

Snelle en goede levering. Gemakkelijk om te bestellen

Goede duidelijke website - vlotte bezorging

Ik vond het shoppen bij Beenmode uitstekend.

Vijf sterren vanwege: De snelheid van de bezorging. Tijdens het bezorgproces bleef Beenmode contact onderhouden. De verpakking, goed beschermend . Een vriendelijk persoonlijk kaartje .

Geweldige service zoals altijd

Zoals altijd snelle levering en een persoonlijke boodschap. Top webwinkel met uitgebreid assortiment.

Snelle verzending. Persoonlijk. Kwaliteit

Kwaliteit van de producten uitstekend. Verzending snel en verzorgt met een persoonlijke kaart. Kortom aanrader

Mooie producten,snelle levering!

16 Driehoeven