Meisje sokken

Zeer goede service

Top service! Super snel.

Positieve ervaring.

Prima,snelle levering.

Na bestelling werd het na een paar dagen geleverd.

Website is overzichtelijk. Bij het merk Burlington wordt niet goed aangegeven welke soort sokken zachter/dunner zijn dan een ander soort sokken van Burlington. Er staat wel wat beschreven, maar ik kwam er niet uit. En volgens mij zijn er wel verschillen. Misschien een tip; om een rating mee te geven. Dat hoeft niet bij alle soorten, maar bijv. Vanaf een prijs of merk.

Fantastische service

Door mij verkeerd bestelde en (na een paar weken) geretourneerde sokken werden nog voordat ze retour waren ontvangen opnieuw, maar dan in de goede maat, naar mij toegestuurd. Ook eerdere ervaringen met Beenmode.nl waren zeer positief!!

Ik ben heel tevreden over mijn bestellingen bij Beenmode en ook over de verzending met een leuk bij geleverd briefje van de mevrouw die de bestelling klaarmaakt.

Zeer goed.

Prachtige panty van Falcke, niet stuk te krijgen. Zakt wel een beetje af.

Goede verzorging

Jammer dat 1 van de vier setjes net een andere kleur heeft. Verder prima

Betrouwbaar en snel

Doen altijd wat ze zeggen te doen.

Service prima

Netjes verpakt, op tijd. Alles oke

geweldig

De bestelling is goed verzorgd. aangekomen.

Uitstekend verzorgd en geleverd

Snelle levering, keurig verpakt, keuze uit zeer veel soorten en maten.

Zeer prettig

Perfecte webshop

Met enige regelmaat koop ik hier mijn sokken etc. Altijd perfect, prachtige producten en uiterst snel verzonden. Zo zou elke webwinkel moeten zijn. Zeer tevreden!

Hele goede ervaring

Altijd verzorgd, snel en goede service Altijd een persoonlijk berichtje bijgevoegd, leuk!

super service, mooi product

super service, mooi product

Als mijn bestelling binnenkomst is het echt een cadeautje het is zo netjes en smaakvol ingepakt je ziet en voelt dat er zorg aan besteed is en dat waardeer ik zo enorm dat ik er heel graag koop. Heb mijn schoondochter ook verwend met sokjes e.d. En ook zij was aangenaam verrast. Beveel deze website aan iedereen aan .

Grote keuze

Goede selectie, goede service

Heel goede service

Ik had 2 stuks lingerie besteld maar toen ik de verpakking openmaakte bleek er maar 1 in te zitten. Na telefonisch contact te hebben gehad werd keurig het 2e stuk lingerie nagestuurd te worden. Goede service en als ik meer wil bestellen, bestel ik het bij hen.

Keurige levering en dan ook nog een persoonlijke kaart in de verpakking. Top.

Super klantvriendelijk!

Telefonisch besteld... voor mijn vrouw, geholpen door Paul. Prima in onderling overleg van man tot man. Super resultaat.ondanks te late tijdstip toch nog de volgende dag in huis!!!

Snel geleverd, goed product, zeer tevreden.

Uitstekende webshop.

Erg snel en de verzonden spullen zijn erg netjes verpakt

Zie hierboven

Soepel en vrij vlot afgehandeld

Bestellen was makkelijk en de artikelen werden redelijk snel geleverd

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB