Fijne producten en netjes verpakt

Mijn producten zijn zoals beschreven en netjes verpakt.

Topsite!

Overzichtelijke, duidelijke en makkelijke site. Snelle levering, netjes verpakt.

Goede service, snel en goede kwaliteit producten

Snelle en vriendelijke levering.

Fijne winkel waar de vriendelijkheid naar de koper toe een absolute meerwaarde heeft.

goede service

N.a.v. een vraag inz. de maat van inlegzooltjes direct een correct antwoord gekregen via de e-mail. Zodoende kon ik snel de juiste bestelling plaatsen.

Ik ben altijd heel tevreden

Als ik iets bestel wordt het heel snel geleverd, is een product niet in voorraad dan krijg ik bericht over nalevering en dan wordt de bestelling ook snel afgerond. Wat ik ook goed vind is dat de pr goed verzorgd wordt maar dat ik Dat werkt alleen maar niet overladen word met ongevraagde aanbiedingen of reclame. Compliment!

Keurig op de hoogte gehouden en snelle levering! Prima dus

Prima website en snelle bezorging

Eenvoudig zoeken wat je nodig hebt, vinden, bestellen en betalen en dan ook snel thuisbezorgd krijgen.

Ben tevreden met het product.

Mijn vriendin was blij met de presentjes :)

Snelle. Levering .. Alleen her product was zeer.slecht

Snel, netjes en verzorgd. Verpakt als een cadeautje.

Goede service, snelle levering

Al diverse keren panties besteld. Wat op voorrraad is, wordt gelijk geleverd. Naleveringen worden correct uitgevoerd.

Uitstekende service

Wollen maillot van Falke was niet meer te leveren. Er werd mij telefonisch een goedkopere alternatief aangeboden die me prima bevalt

Alternatief artikel heeft niet hetzelfde comfort

Mijn bestelde panty van falke was niet leverbaar er weer gevraagd of het een panty van oroblu mocht zijn. Ik heb aangegeven dat het prima is als het maar dezelfde pasvorm heeft, maar helaas 1 avond gedragen en ja. Niet tippen aan de falke panty.

Snelle levering.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Snelle levering, goede pasvorm

Zelfs vlak voor de feestdagen zeer snel geleverd. Goede keuze in kleine maten, normaal gesproken niet zo makkelijk te vinden. Ik heb al twee keer besteld en dat was zeker niet voor het laatst!

goed...

happy socks snel geleverd, alles prima in orde! happy mee... *= )

Heel tevreden

Ben heel tevreden met beenmode. Vooral ook de mogelijkheid om de keuze voor duurzaam (of iig zo duurzaam mogelijk) te maken vind ik sympathiek/aanbevelingswaardig.

toppers!

prima ervaring, snel verstuurd netjes verpakt met een persoonlijke noot, zo houden!!

Zeer goede service!

Netjes ingepakt en de volgende dag geleverd. Heel blij met deze goede service :-)

Snel verstuurd, goede kwaliteit.

Snel verstuurd, goede kwaliteit.

Heel goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling

snel geleverd een goed produckt.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB