Uitstekende service van het leveren van prachtige panty's

Snelle service van het leveren van prachtige panty's- met een goede prijs- kwaliteit verhouding

Mooie verpakt. Produkten van Goede kwaliteit

Fijne webwinkel.

Ruime keuze en goede service.

Snelle bezorging en goed verpakt

Bestelling was keurig verzorgd.

Mooi verpakt, en goede sokken XPoos.

Snel bezorgd en mooi verpakt

PAkket was heel snel bezorg en was mooi verpakt. Prima service en goede kwaliteit sokken.

Snel bezorgd en mooi verpakt

Mooie beenwarmers , goede kwaliteit, m’n vierde paar inmiddels . Blij mee.

Mooie beenwarmers , goede kwaliteit, m’n vierde paar inmiddels . Blij mee.

Altijd netjes verzorgd en snelle levering

Snelle service. Fijn in brievenbuspakje.

Snelle service. Fijn in brievenbuspakje.

Fantastisch!

Ik bestelde om half 5 smiddags anti slipsokken voor onze kinderen. Binnen 5 minuten kreeg Ik een mail dat mijn bestelling verzonden was, de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Dus een echte aanrader dit!!

Helemaal top

Krijgt netjes bericht omdat een bepaalde kleur niet op voorraad was. Het is snel bezorgd. De artikelen worden mooi in vloeipapier ingepakt met een kaartje erbij. Dat maakt het luxe.

Mooi product, goed beschreven!

Mooi product, goed beschreven!

Goede ervaring

Site goed, makkelijk om de producten te vinden en te bestellen. Snelle levering.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB