Meer dan uitstekend.

Fijne mensen, goede service maar bovenal ECHT geïnteresseerd in hun klanten. Een luisterend oor, meedenken en vooral niet moeilijk doen. Ben niet alleen heel tevreden maar als ik iets nodig heb is het ook leuk om bij hen een bestelling te plaatsen. En mocht er iets niet goed zijn dan weet je dat het goed wordt opgelost en dat is een geruststellend idee.

snelle en correcte levering

duidelijke website en levering als afgesproken

Snel en goed geleverd en bezorgd

Goede prijs, kwaliteitsproducten en snelle levering via brievenbus. Fijn!!

Heel fijne service

Ik had de verkeerde maat ingevuld. Ik had daarna meteen een mailtje gestuurd. Ik kreeg heel snel een reactie en ze hebben het direct aangepast. Zeer tevreden, fijn en meedenkend bedrijf.

Prima website

Op vragen nav mijn bestelling werd positief gereageerd. Ook werd snel een plezierige oplossing voorgesteld. Omruil naar een andere maat was geen probleem. Heel fijn, bedankt.

Prima website

Goede en snelle service, zowel bij aankoop als bij levering.

Goede producten, duidelijk en goed omschreven op de website. De afhandeling van een aankoop verloopt vlekkeloos.

Fijne kousen snelle verzending

Snelle levering en fijne kousen

Snelle levering en fijne kousen

Hele goede service

Goede service, goed op de hoogte gehouden en pantoffels waren helemaal naar wens

Soepel en gemakkelijk, met en prompte levering van het bestelde.

De omschrijving van de artikelen op de site is goed en duidelijk en de afhandeling/ levering van het bestelde efficiënt en foutloos.

Soepel en gemakkelijk, met en prompte levering van het bestelde.

Prima kwaliteit en snelle levering

Goede website en duidelijke produktbeschrijving. Heerlijke warme sloffen. De zolen zijn lekker stevig waardoor je af en toe een stap naar buiten kunt doen.

Veel keuze en snelle levering.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB