ik was en ben tevreden echter een puntje. Ik heb erg lang op mijn bestelde artikel moeten wachten , ik had het fijn gevonden als jullie mij op voorhand hadden gezegd hoe lang het zou duren en of en wanneer het bestelde artikel zou komen.

Supersnelle levering!

Eerste keer dat ik bij jullie heb besteld en dat is niet de laatste keer. Wat een grote collectie en overzichtelijke website. Ik vond snel waar ik naar op zoek was. Levering was supersnel en netjes verpakt.

Goede kwaliteit en snel geleverd

1 van de artikelen die ik besteld had zou later bezorgd worden, maar was uiteindelijk ook nog snel geleverd.

Alles prima en snel geleverd

Prima, ook iets wat in eerste instantie niet geleverd kon worden, werd sneller dan verwacht na geleverd.

Goede productomschrijving, beleefde teksten en snelle service.

Snelle levering, goed assortiment

Zoals altijd een supersnelle levering. Assortiment is uitgebreid en goed.

Snelle levering, ruim assortiment

Zo fijn dat er zoveel keuze is op beenmode.nl. En zo snel in huis ook, afhankelijk van de grote van je bestelling kan het vaak nog door de brievenbus ook waardoor je niet op je pakket hoeft te wachten.

Keurig ingepakt geleverd, en snel geleverd Mooie Panty

Snel besteld en geleverd.

Uitstekende webshop voor het bestellen van panty’s. Mooie merken. Goede service. Snelle levering.

Snelle service, ruim assortiment, efficiënt verpakt

Zie titel

Snel, op tijd, conform afspraak en mooie kousen

Ik kreeg exact wat ik wilde op het moment dat de webwinkel had gezegd dat het binnen zou komen.

waarom betalen om een ​​product te retourneren?

de maat van mijn pantoffels klopte niet. Ik moest de verzendkosten betalen.

Fantastisch bedrijf

Mooie collectie, komen afspraken na en het retouren gaat altijd erg snel met terugbetalen. Hier kom ik zeker terug

Top kwaliteit en top service

Mooie kwaliteitsvolle panty’s die dan ook nog eens supersnel geleverd werden!

Goede aeevice

Bestel al jaren panty’s en sokken. Prima kwaliteit en snelle levering

Best veel keuze. En snel geleverd.

Goede vlotte service

Goede en nette levering vlot en discreet.

perfecte levering

Vlotte levering en mooi assortiment.

Prima service, jammer voor retour kosten

De sloffen vielen veel te krap terwijl maat 39 normaal altijd past. Hierdoor moeten retour eren en maat 40 besteld. Dus zo'n €7 kwijt aan de retour. Had hier niet voorafnop gelet.

Een van de beste beenmode webshops

Zeer uitgebreide collectie beenmode van vele merken en snelle levering. En een persoonlijke noot bij elke bestelling :-)

Goed assortiment en goede levering

Niks te klagen, goede levering en goed assortiment. Blij met mijn aankoop.

Mooie jarretelkousen, snelle levering en een lief kaartje

Mijn bestelling werd heel snel geleverd en er zat een heel lief, handgeschreven kaartje bij. Het moet de schrijfster van de kaart opgevallen zijn dat ik niet als vrouw geboren ben, dus 10 punten voor inclusiviteit.

Keuze, snelle levering, service maar vooral dat aardigste briefje!

Tof!

Snelle service en goede informatie

Keurig ingepakt, fijn dat het brievenbuspost was

Goede service!

Grote keus en een snelle levering met persoonlijke aandacht!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB