Snelle service en goede informatie

Keurig ingepakt, fijn dat het brievenbuspost was

Goede service!

Grote keus en een snelle levering met persoonlijke aandacht!

Duur

Ik had er wat meer van verwacht. Dunner als ik dacht en de 'dikke' panty is bij Wehkamp €7 goedkoper....

Alles goed geregeld Binnen een week ook de nalevering binnen Klant vriendelijk geregeld

Goede en snelle service

Ik heb een panty en sokjes besteld. Voor een eerlijke prijs en de volgende dag al in de brievenbus. Top

Snel en goed

Ik bestel al jaren bij deze firma, en de service is altijd uitstekend!

Altijd vriendelijk geholpen.En bij het bezorgen een leuk gezegde

Prachtig en super snel geleverd

Hele mooie kousen, en de volgende dag al in huis.

goed, maar de dikte is iets anders dan dat ik had voorgesteld.

omdat het steeds moeilijker is om in de winkels aan beenmode te komen, moet je wel online winkelen. het zou wel fijn zijn als de details wat beter in beeld gebracht worden.

Ik ben al jaren klant tot volle tevredenheid

Vlotte levering in mooie duurzame verpakking!

Goede uitgebreide collectie, en snelle vlotte levering! Mooie verpakking van duurzaam materiaal!! Geen plastic dus!! Topservice!

Na een bestelling met probleempje,prima opgelost!

Helemaal goed!

Fijne winkel met mooie producten. De bestelling wordt zeer zorgvuldig verpakt en snel verstuurd vergezeld van een handgeschreven kaartje. De shop wordt bemenst door zeer vriendelijke en prettige medewerkers. Echt een aanrader!

duidelijke website, snelle toezending

Levering volgens belofte. Product dat niet op voorraad was slechts één dag later geleverd

Maar niet overal verkrijgbaar, hier wel!

Goed geslaagd met mooie panty in goede kleur en maat die verder nergens te krijgen was! Heel blij mee

Goede service snelle levering!

Goede service snelle levering

Goede service!

Mooi product en snel geleverd!

Perfecte service. Altijd keurig verpakt en op tijd geleverd!

Al meerdere keren iets besteld. Altijd keurig verpakt en op tijd geleverd!! Iets niet op voorraad, wordt altijd netjes nagezonden.

Altijd prima!

Snelle verzending. Ruime keuze.

Alles perfect !

Het klopt gewoon, zoals het moet zijn

brievenbuspost, niet dus.

Verwerking van de order is perfect, het pakketje is te groot voor mijn brievenbus, mag het gaan ophalen, hoefde er immers niet voor thuis te blijven. Het is net de eerste keer dat ik deze opmerking maak

Mooie sokken, snel geleverd

Fijne sok en snel geleverd

Mooie pantys van goede kwaliteit

Bij beenmode kan je mooie panty,s bestellen van goede kwaliteit . Met een hele goede service

Netjes verpakt

Netjes verpakt en verzonden en lekker snel in huis

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB