Snelle levering, goede kwaliteit producten. Duidelijke omschrijving van de producten op de website.

Top. Eenvoudig te bestellen. Snelle levering

Van harte aan bevolen

Zijn heel klantvriendelijk en hebben super producten

Heb telefonisch contact gehad vanwege een vraag. Prima geholpen.

Goede en snelle service

Producten van hoogwaardige kwaliteit waar je iets aan hebt.

Hele snelle levering

De sloffen zijn van hele goede kwaliteit en vallen goed op maat. En de levering was erg snel: De volgende dag hadden we het pakket al in huis.

Snelle levering en prima kwaliteit

Jammer niet op tijd geleverd

Jammer er stond voor een bepaald tijdstip besteld morgen thuis pas na een aantal dagen ontvangen toen had ik het niet meer nodig

Prachtig product, snelle levering

Door de jaren heen altijd vriendelijk te woord gestaan , altijd direct volgende dag per PostNL gebracht! Maar wat het meest belangrijk,, eindelijk panty’s , die goed zitten

Zeer snel in huis. Goed en netjes verpakt!

Altijd snel en correct geleverd!

Al regelmatig iets besteld en altijd alles prima in orde!

Snelle correcte service

Snelle levering en bij retour snelle correcte afhandeling

Heeft kwaliteit in assortiment

Bestel gemiddeld 1 tot 3 keer per jaar. Zeer tevreden over de kwaliteit van assortiment.

Prima service!

Altijd snel verzonden en goede kwaliteit

Mooie producten, panty’s kunnen niet retour

Mooie producten, snelle verzending. helaas kun je de panty’s niet retourneren nadat de verpakking is geopend, maar op basis van het kleine stukje kleur onder het plastic, is het haast onmogelijk om in te schatten of de kleur goed staat. Daarom helaas drie keer zoveel geld kwijt als nodig was geweest. Ik zou daarom waarschijnlijk niet zo snel nog eens iets bestellen tenzij ik van tevoren weet dat het product dat ik wil echt het juiste is.

Min en plus

Daarbij de retourzending van +- 7,- zelf moet betalen snap ik gezien jullie kleinschaligheid maar houd mij tegen om opnieuw een nog ongezien product te bestellen

Goede service, vlotte levering

Ik heb goede ervaringen met Beenmode, ze leveren het bestelde de volgende dag. Kwalitatief goede artikelen.

Snel en goede service

Drie fijne panty’s besteld die snel geleverd werden. De postbode had ze bij de buren bezorgd maar na een telefoontje waarin ik vriendelijk geattendeerd werd op die optie zijn ze terecht.

Goede levering

Goede levering

Snel en correct!

Makkelijk bestellen, betalen en spoedige ontvangst van de goederen. Wat is er meer te melden!

Alles piekfijn in orde!

Snel en accuraat!

Goed geregeld !

Goed geregeld ! makkelijk site, snel besteld !

Perfecte bezorging en product

Mijn eerste keer bestelling en het bevalt prima

Ruime keuze uit mooie kinderpanty's

Fijne webshop om goed te slagen voor kinderpanty's. Snelle verzending en netjes verpakt.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB