Snel, netjes helemaal top

Alles is naar wens verlopen

Vlotte levering, kwaliteit sokken iitstekend!

Panty van slechte kwaliteit

Service was prima alleen het panty broekje, daar zat na 1 uur al een gat in. Je drukt zo je vinger door de stof met aantrekken. Heel jammer zeker voor de prijs van de panty had ik meer verwacht.

Ben niet zo tevreden.

Post.nl heeft nog niets afgeleverd. Dinsdag zou het bezorgd worden maar dat is niet gebeurd. Ik wacht dus nog steeds op aflevering.

De bestelling kwam in 2 delen, daar was ik van op de hoogte. Eerste bestelling keurig en snel, de tweede bestelling duurde even. Ik kreeg een mail of ik tevreden was over het product, terwijl ik niets had ontvangen. Dat gemeld(koerier zijn schuld achteraf) maar Beenmode heeft dit keurig opgelost door het wederom opnieuw te verzenden. Erg netjes!!

Als ik het niet goed weet bel ik en wordt prima te woord gestaan en goede raad gegeven door een mijnheer, de andere dag was de bestelling er al.

Geen gratis retourmogelijkheid

Er is geen gratis retourmogelijkheid.

Prachtige kwaliteit

Prachtige legging van Wolford gekocht, pakket was snel verstuurd en resultaat was zoals die moest zijn! Top!

Top bedrijf

Ik had te snel besteld ( verkeerde maat) ik zag dat nadat de betaling was afgerond. meteen gebeld vriendelijk geholpen en direct de maat aangepast. En goede maat geleverd

Overzichtelijke website, fijne service

Pakketje paste door de brievenbus, wat prettig was, mooi ingepakt op een ecovriendelijke manier, ga er zeker nog een keer wat bestellen!

Snelle levering, heel fijn!

Laat de winter maar komen

Duidelijke uitleg handige maattabel. Snelle levering en nu warme voeten. Dik in orde dus

Goede webshop

Goede en eenvoudige webshop. Er was 1 paar sokken blijkbaar niet op voorraad die ik had besteld, deze is later nog netjes bezorgd.

Toppie

Snel geleverd goede kwaliteit !

snel en volgens afspraak!

Heel fijn dat er op korte termijn iets geleverd kan worden!

Mooie producten en heel veel keuze!

Alles wat ik tot nu toe heb besteld zag er goed uit . En mooi ingepakt. Ik vind het erg prettig dat het er verzorgd uitziet. Dan weet je dat er aandacht wordt besteed aan jouw bestelling.

Is prima en goede kwaliteit

Tip als je 6 paar sokken besteld doe het niet in harde karton verpakking ,past toch niet in alle brieven bussen .idee om het in een zakje te versturen.

Erg late levering

Pakketje kwam ruim na 2 weken pas binnen.

Niets op aan te merken

Zoals altijd snelle levering en goede service

Prachtige luxe sokjes voor dames

Snelle levering en ook prima retourservice

snelle en correcte service

ik heb 3 paar sokken besteld, waarvan er maar twee paar direct leverbaar waren. via telefonisch contact een derde paar toch geleverd in een andere kleur

Fijne producten, duurzaam verpakt, snel geleverd. Super!

Het bestellen was een feestje, helder werkende website, duidelijke prijzen, omschrijving producten en samenstelling van de kousen -in mijn geval. Bestelling werd snel geleverd en via een brievenbuspakketje. Ook nog eens in duurzaam materiaal verpakt. Heel erg blij met deze website en ik kom er zeker weer.

Excellent service

16 Driehoeven