Excellent service

Mooie kwaliteit

Maatvoering hemdjes niet nauwkeurig. (L = 46-48?!). Gelukkig viel het als 42-44. Levering helaas dag uitgesteld.

Snel geleverd en kwaitatieve sloffen!

Zie titel

Goede produkten Snelle levering Mooi verpakt

Prachtige maillot en mooi ingepakt geleverd

goede service

snelle en goede afwerking van dingen. wijzigingen en annuleringen worden snel doorgevoerd. Bestellingen en retouren worden snel verwerkt. Goed en betrouwbaar bedrijf, fijn om hier bestellingen te plaatsen.

Altijd top

Snelle levering, uitstekende klantenservice en als er eens wat is, wordt het erg netjes opgelost. Ik heb al heel vaak maillots voor mijn dochter besteld en heb nog nooit een slechte ervaring gehad of lang moeten wachten.

Panty in 2 minuten al kapot

Ik dacht dat deze site kwaliteit verkocht. Daarom vol overtuiging 4 panty's besteld. 2 waren binnen 2 minuten stuk, andere 2 nog niet aangedurfd. Zonde van die bijna 40 euro.

Goede communicatie mooie levering

Het enige wat me tegenvalt zijn de retourkosten. Dat had ik van te voren moeten lezen natuurlijk.

Makkelijke website, vlotte afhandeling

TOP service

Koop al jaren bij Beenmode, van panty’s tot badpak en alles altijd mooi verpakt met een personal touch. Daar word je toch blij van.

Goede ervaring!

Top service!

Leuk om een handgeschreven welkomskaart te ontvangen.

Snelle levering en top service

Snelle levering en super service

Goede service zeer ter reden.

Product was niet op korte termijn leverbaar. Alternatief aangeboden gekregen en zeer snel geleverd. Top. Ik ben zeer tevreden.

Snelle service en goede verpakking alleen door PostNL 5 dagen later bezorgd

Fijne webshop met duidelijke foto’s en vele keuzes qua kleur en ook zo snel verstuurd

Heel prettig en deskundige hulp

Bij vragen over beenmode wordt ergoed advies gegeven over kleur, materiaal en maat. Heel rustig en prettig geholpen. Ook bij lingerie deskundige hulp.

Goed en snel!

Persoonlijke benadering, verzorgd en snel geleverd!

Goede service!

Goede ervaringen met de klantenservice

Easy

Website easy to navigate. Delivery was the next day as scheduled and i received updates about the time of delivery.

Goede site snelle levering

Het bestelde product was keurig verpakt en de volgende dag al in huis. Goede service

uitstekend

volgende dag geleverd

Zorgvuldig en vlot

Goede beschrijving van sokken, snel en zorgvuldig bezorgd.

goede producten en makkelijke site

goede producten, prijs en kwaliteit oke. snelle levering.

Goede service!!

16 Driehoeven