Verheugend om hier het gehele product gamma van mijn favoriete merk Oroblu te kunnen vinden

Bestelling als altijd keurig netjes verpakt en zorgvuldig uitgevoerd. En bovendien de volgende dag al weer in mijn brievenbus!

Heel fijne afhandeling van mijn foute bestelling

Ik ben erg blij met Beenmode.nl, want ik had de verkeerde sokken besteld, maar dit werd snel omgeruild. Zeker om aan te bevelen!!

Vriendelijk

Heel aardig en behulpzamen mensen bij beenmode

Snelle levering, keurig verpakt en retour snel verwerkt.

Doen wat is beloofd!

Het was brievenbuspost, dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven. De volgende ochtend per post in de bus mét een handgeschreven kaartje van Inge! Hoe persoonlijk wil je het hebben!!

Herstel melding

Na mijn vorige review over het stukgaan van de panty binnen 5 minuten, is er door de klantenservice contact met mij opgenomen en is de kwestie opgelost. Zowel mijn buurvrouw als ikzelf lopen binnenkort weer. met mooie in panty gestoken benen.

Snelle levering en goede service !!!

Heel tevreden over de producten van spanx . Snelle levering en goede ervaring met persoonlijk contact.

Prima sevice

Actieve benadering tijdens telefonisch contact vooraf aan bestelling. Levering, vlot en correct.

Produkt perfect !! Zeer snelle levering

Goede ervaring!!! Snel en goed, mooi verpakt! Kon door de brievenbus heel fijn!!

top service

aan te bevelen dit bedrijf

Mooi producten, snel verzonden

Echt tevreden met mijn artikelen, duidelijk omschreven en snel en mooi verpakt.

Snel en vriendelijk

Ik maakte een vergissing bij mijn bestelling en werd gebeld zodat ik deze vergissing kon herstellen. Dat is nog eens klantenservice!!

Overzichtelijke website. Snelle levering.

Fantastisch. Makkelijk bestellen. Snelle levering

Super fijn!

Mooie verpakt komt de bestelling binnen. Ik wilde 1 broekje ruilen, ik woon in de buurt dus kon dat bij het bedrijf komen doen. Top geregeld, het verschil werd terug gestort. Netjes!

Heel erg tevreden

Goede web site, duidelijke afspraken , goede levering

Erg leuk en schattig dat ik een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling kreeg! De panty's waren mooi en ook van goede kwaliteit. Eén van de panty's heeft de avond niet overleefd maar ik moet eerlijk toegeven dat ik me ook niet meer kan herinneren wat ik er allemaal in heb gedaan, ik gok dat de schuld bij mezelf en de open bar ligt :)

Altijd snel en goede service

De beste service die je als consument kan krijgen!

Ik bestel al jaren mijn panties bij Beenmode.nl Bij mijn laatste bestelling vertoonden de panties echter een mankement, De een na de ander...deze klacht is fantastisch opgepakt. Ik kreeg het aantal panties met (waarschijnlijk) een fabricagefout kosteloos opnieuw toegestuurd. Met begeleiding van excuses en een zeer aardige en persoonlijke correspondentie. Super!! Een trouwe en blijvende klant van Beenmode.nl

Een uitgebreide webwinkel met mooie produkten

Nadat de bestelling geplaatst was, bleek er 1 product niet op voorraad te zijn. Deze werd keurig nagestuurd toe hij weer op voorraad was. Aanrader wat mij betreft.

Makkelijk. Fijn. Vertrouwd Makkelijke site. Fijne kwaliteit. Snelle verzending en als er een deel verzending plaats vindt komt ook die latere verzending . Mvg Inge

Uitstekende pasvorm

Materiaal is heerlijk draagbaar, zonder knelpunten. De maat is zoals gezegd perfect.

Alles was vgls wens en netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden ‼️

Regelmatig bestel ik artikelen bij Beenmode. NL Super blij met dit bedrijf. Alles altijd oké ✅ En geef graag Beenmode. NL door aan bekenden.

Perfect!

Correcte nalevering!