Service uitstekend

Helaas had ik een verkeerde maat doorgegeven bij een artikel het andere artikel was juist. Direct een contactformulier ingevuld met het verzoek de maat te wijzigen. De volgende werkdag ontving ik vroeg in de morgen een bevestiging dat dit gewijzigd was. Dezelfde dag nog verstuurd en de dag erna ontvangen. Dus goede service.

Snelle goede service

Sokken snel en goed geleverd

Snelle ontvangst van mijn bestelling!

Uitstekende service en snelle levering

Zeer snelle en uitstekende service

De dag na de bestelling keurig afgeleverd met een handgeschreven bedankje.

Fantastische webshop

Super vriendelijke klantenservice, doen echt alle moeite om een aangename ervaring te hebben. Snelle levering. Prima retourbeleid en producten netjes omgeruild.

Lange levertijd.

Levering duurde wat lang.

Duurde veel te lang en slechte communicatie

Besteld omdat het leverbaar was. Na betaling kreeg ik door dat het niet binnen was. Moest verboden worden. Ga ik ook nakijken. Slechte communicatie betreft wanneer het wel zou komen. Uiteindelijk ontvangen. Het product an sich is gewoon goed, maar dat wist ik al

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snel en duidelijk

Makkelijk besteld, snel in huis

Nog geen oordeel

Mijn hemdjes moeten nog komen

Een fijne en goede verkoopsite “Beenmode”.

De service is top en het product geweldig

Gewoon goed geregeld

Alles zoals je van een online aankoop zou moeten verwachten.

Prima en Compleet

Al een paar keer heb ik de Oroblu Repos 70 dernier en Oroblu Plaisir 40 dernier besteld. Altijd vlot (na)geleverd. Nu maar eens overgestapt op de betere corrigerende boyshort. Dit keer van Maidcenform. En ja hoor dezelfde service en kwaliteit bedankt. "Beenmode je eigen lingeriewinkel thuis!".

Weer een snelle levering. Netjes verpakt.

Geweldige service

Zeer vriendelijke betrokken medewerkers. Klantvriendelijkheid ten top.

Snel en correct

Goede levering, wat niet alles op voorraad, maar nalevering was toch snel .

De eerste bestelling verliep uitstekend. Nog een nabestellingen gedaan 2 slipjes van spanx zwart xl en reeds betaald niets meer van gehoord. Wanneer mag ik deze verwachten

Levering duurde veel te lang

Besteld maar werd niet aangegeven dat het niet op voorraad was. Kreeg je pas te zien in bestelbevestiging. Zou netjes zijn als het direct bij het artikel staat wat je wilt bestellen. Daarna duurde levering veel langer dan aangegeven. Had hier nooit besteld als voorraad ( of eigenlijk het niet op voorraad zijn) netjes vooraf aangegeven was geweest.

Snelle levering.

Duidelijke side en snelle levering.

ontevreden

Stuurde de niet passende steunkous retour Geen reactie of terugbetaling ontvangen.

Er wordt uitstekend gecommuniceerd over de levering.

Strak geregeld.

Meerdere malen besteld. Altijd snel geleverd. Heel netjes en verantwoord ingepakt . Goede keuze van luxe production tegen redelijke prijzen.

Snel in huis, top service

Gewoon goed

Ik kende de Bonnie Doon sokken van jaren geleden. Waren niet meer verkrijgbaar in mijn woonplaats. Ik hoop dat ze nog net zo goed zijn.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB