Maat niet goed, trage levering.

Maat kniekous is voor 0-3 maanden, maar is maat 15-16, dit is voor 4+ maanden. Levering duurde erg lang1.5 week...

Website moet worden verbeterd!

Inloggen voor bestelling beenmode.nl werkt niet. Telefonisch uitstekend geholpen met bestelling.

zeer positieve ervaring!

vlotte levering van goede producten.Goede communicatie met klant.

Hele goede service

In 1 e instantie was mijn product niet op voorraad. Maar ik ben daar goed over geïnformeerd. Toen ik het kreeg bleek het te klein. Ik heb gebeld, en het product teruggestuurd en kreeg gelijk een andere. Ik had ook nog n tegoedbon gekregen bij de 1 e levering, dit was omdat ik lang op de 1e heb moeten wachten.

Duidelijke site, snelle levering....top

Fijn zo snel in huis

Keurig verpakt, snelle verzending en ook de nabestelling was er ook nog snel. Achteraf had het nog bij elkaar gekund.

Fijne website

Super snelle levering! Top!

Prima producten. Prima advies via klantenservice!

Prima producten. Prima advies via klantenservice.

Goede ervaring met levering!!!

Werd op tijd geleverd, zijn voor een oudere vrouw dus mbt kwaliteit kan ik niets uitleggen.

Snelle verzorgde levering

Snelle afhandeling, zorgvuldige en nette verpakking super

Snelle en goede service!

Heel veel keuze, snelle en nette verzending.

Fantastisch en uitgebreid aanbod

Beenmode heeft een hele mooie duidelijke site met een nog mooiere webshop. Een enorm uitgebreid mooi aanbod van artikelen!

Heel goed!

Alles netjes ingepakt, op tijd geleverd. Niks op aan te merken!

mooie top

Goed en snel geleverd

Klantenservice nam zelf contact op toen iets niet meer leverbaar was, met een advies wat wel zou kunnen. Bovendien supersnelle levering en bij retour snel geld terug.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Super snelle levering!

Snel, goede service, uitstekende kwaliteit

Goeie panties ben er bij mee

Uitstekend!

Kwaliteit van de panties zijn super! Heb ze al meerdere keren aangehad en geen beschadiging te zien. Had niet eens de duurste panties besteld. Verzending was ook nog eens supervlug en heel netjes verpakt. Ik had 6 panties en ze paste allemaal in 1 doosje door de brievenbus!

Ik had per ongeluk de foute maat aangeklikt. Een mail gestuurd en het werd gelijk veranderd. Dat noem ik topservice.

Alles naar wens

Snel levering, producten so als beschreven

Kwaliteit en snelle service

Blij met producten, snelle levering en nette verpakking.

Prima.

De foto's op de website komen niet altijd overeen met het product.

Super service…

Wij kopen al jaren bij Beenmode. Het is altijd top, vlotte levering.

Netjes en correct ontvangen .

Beide hemdjes in twee keer ontvangen . Prima verzorgd .

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB