Uitmuntend

Kwaliteits producten, erg goed verzorgd met een persoonlijk tintje, snelle levering

Subliem

Niets dan lof, super snelle levering.

Prima Geregeld!

Duidelijke website, goed product, goede prijs, snelle levering

1ste keer besteld snel geleverd met persoonlijk briefje

Na een vraag heel snel antwoord

Snelle levering, groot aanbod en concurrerende prijzen

Heb er goede ervaring mee

Netjes verpakt toegezonden. Uitstekend!

Binnen een dag in huis

Zie boven genoemde opmerking

Heel goed en netjes geleverd

Prima. Snel geleverd. Netjes verpakt.

Na mijn online bestelling werd ik door een erg vriendelijke dame gebeld met de vraag of mijn bestelling wel klopte ivm maatvoering. Na overleg besloten wat zij op zou sturen. Prachtige panty's en super goede service!

Top service heel klantgericht

Er ging wat mis met de bezorging maar dat werd zo goed opgelost super.

Helemaal top

Keurig verpakt snelle levering.

Overzichtelijke website, snelle levering!

Zeer gevarieerd assortiment van zeer goede kwaliteit met duidelijke omschrijvingen over de producten. Snelle levering, uitstekende service!

Fantastisch, mooi ingepakt en snelle levering

Goede mooie producten en makkelijke overzichtelijke website.

Correcte service

Zoals in de titel, een correcte service en degelijk verpakt! Ik miste wel het persoonlijk geschreven bedankkaartje dat er anders wel bijzit en toch plezier doet.

Goede prijs / kwaliteit

Kwaliteit zoals verwacht, snelle levering, goedkoper dan in een winkel kopen. Ook voor evt retourneren zat label etc er al bij.

Snelle levering en makkelijke bestelsite

Fijne site bij herhaalbestellingen en bij vragen wordt er snel geantwoord. Ook het persoonlijke kaartje bij de bestelling is heel attent

Verzending goed

Helaas was de kleur van de zomerpanty niet duidelijk te zien. De klantenservice heeft het goed opgelost en kon de panty ruilen. Goede afhandeling!

Goede en duidelijke site

Tevreden

Attent en met veel zorg geleverd

Ook naleveringen worden met zorg gedaan.

Prima geregeld bij Beenmode!

Bestelling vlot gekregen.

Adequate afhandeling

Men reageert op een prettige manier. Je wordt als klant goed gehoord. Ik blijf klant!

Keurig bezorgd!

What you see is what you get!

Correcte omschrijving en levering.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB