Superservice en meedenkend!!

Hele snelle levering. Ik had bovendien per ongeluk 1 paar sokken in de verkeerde maat besteld. Omdat dit opviel werd ik gebeld of dit een foutje of de bedoeling was. Enorm servicegericht! Dank.

Goed verpakt en op tijd geleverd. De sloffen zijn van prima kwaliteit

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

Goed!

Pakket wordt niet meer in de brievenbus gedaan en dat vinden wij fijn!

Zeer tevreden over levering en contact

Enige tijd geleden heb ik diverse paren sokken besteld. De bestelling ontving ik heel snel en keurig verpakt. Ook kreeg ik bericht dat een bepaalde set op dat moment niet leverbaar was en dat ik geld terug kon krijgen of kon wachten op nalevering. Ik koos voor het laatste en onlangs ontving ook de laatste set sokken. Wederom keurig verpakt en aangekondigd per e-mail. Over de producten, sokken van Tommy Hilfiger, zijn wij (ons gezin) ook zeer tevreden.

Prima snelle nette service

Mooie producten, goede service en de levering was ook goed. Geen klachten.

Goede ervaring met levering en contact

Netjes opgelost

Het kan gebeuren, een onbedoelde late levering. De correspondentie hierover verliep netjes, een oplossing en prima compensatie werden aangeboden. Ik voelde mij gehoord en respectvol behandeld.

Slecht

Ik krijg verzoek tot beoordeling maar heb mijn bestelling niet ontvangen!!! Hoop dat het nog komt maar duurt veel te lang.

Goed.

Goede merken, precies wat ik zocht. Met een goede omschrijving van het artikel. Het bestelproces ging gemakkelijk. Direkt een bestelbevestiging in de email. Snelle bezorging, goed verpakt met de bestelbon bijgesloten.

Geweldige service , snelle levering!

Ik vind het ook heel leuk dat er altijd een gezellig kaartje bijzit, alsof we een beetje vriendinnen zijn, geweldig!

Snelle en betrouwbaar

Wolford panty’s laatste mode, snel en betrouwbaar. Erg blij!

Al jaren een zeer tevreden klant van beenmode.nl

Zeer ruim aanbod van sokken, van grappig tot sportief en netjes. Goede kwaliteit Snelle bezorging

Mijn eerste keus was tijdelijk niet leverbaar, direct een mail ontvangen over een alternatief. Uiteindelijk die besteld, vlot ontvangen en het verschil teruggestort. Prima klantenservice.

heel goed

fijn vlug in huis

mijn ervaring voldeed helemaal

pakket mooi en netjes ingepakt. op de juiste tijd ontvangen zoals het hoort

Snelle bezorging, veel keuze

Uitstekende producten en klantenservice!

Snelle levering en meteen bericht als het nageleverd wordt

Snelle service en netjes verpakt

Top Service en quality

A wide range to choose from, fast delivery. Happy with the quality

Snelle levering en goede kwaliteit producten.

Heel fijne service, snel en de kwaliteit is top!

prima, ook het nasturen was helemaal in orde.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB