Prima service! Klantvriendelijk!

Ik draag hoge orthopedische schoenen en vind de kniekousen Falke Sensitive Berlin geweldig fijn om te dragen. Warm in de winter en koel in de zomer...want ook dan ben ik gebonden aan deze schoenen.

Verzorgd en leuk om uit te pakken

Netjes

Snel, vriendelijk en goed!

Super service!

ik was blij met de snelle levering en de duidelijke berichtgeving over nalevering.

Prima producten, prettig snelle levering, milieu-vriendelijke zuinige verpakking

Geweldig en erg snel!

Geweldig en erg snel!

Service perfect. Alles wordt op tijd geleverd!

Al een paar keer iets besteld. Bij 1 bestelling was iets niet op voorraad. Werd gelijk gemeld en gezorgd dat de bestelling binnen een paar dagen weer binnen was.

correcte service

snel en precies

Belofte wordt waargemaakt

Prima levering.

heel tevreden

Snel geleverd en een ruime keus.

Vlot en correct

Makkelijk, snel en netjes!

Ruime keuze, makkelijk te bestellen, goede productinformatie, snelle bezorging, handig brievenbuspakketje, heel netjes verpakt, fijne klantenservice. Erg tevreden!

Een ruime keuze en goede en snelle bezorging

Een goede service, snelle bezorging en een ruime keuze.

supersnelle levering

supersnelle levering

Mooie artikelen, snelle levering!

Heren pantoffels gekocht, net als de vorige keer, alles weer enorm naar wens. Artikel is zoals beschreven, zeer snelle bezorging en het persoonlijke kaartje dat er bij zat is erg leuk!

Duidelijke en goede service

Bestelling makkelijk te plaatsen, ontvangen na een aantal dagen. Netjes in brievenbusverpakking en mooi ingepakt.

Snel geleverd, mooi assortiment

De volgende dag alles keurig binnen. Mooie producten

In 1 woord: FANTASTISCH

Ik bestel regelmatig panty's en ben steeds aangenaam verrast door de snelle levering. Vaak binnen 1 dag al. Doordat een brievenbuspakketje niet door mijn brievenbus past, wordt mijn bestelling keurig per pakketpost verstuurd. Zonder extra kosten.

Snelle leverin van kwalieitsokken

Uitstekende kwaliteit, duidelijke website en snelle levering!

Goede nalevering van de panty.

Ik had een bestelling gedaan van 3 panty's. Echter 1 panty was tijdelijk niet leverbaar. We kregen hier keurig mail over en toen hij wel onze kant op kwam keurig een mail dat hij eraan kwam. Top geregeld.

Snel in huis! Keurig verpakt!

Snel in huis! Keurig verpakt!

Prima verzorgd

De bestelling arriveerde op de aangegeven dag. Een en ander was zorgvuldig verpakt. De bestelde artikelen voldeden aan mijn verwachtingen.

Eerste keer wat besteld en het zal zeker niet de laatste keer zijn

Heel goed product en gebruiksvriendelijke site.

Goede en snelle communicatie per mail en levering van producten ook snel.

Blijvend kwaliteitsproducten en perfecte service

Iedere keer is het fijn om bij Beenmode te kopen. Goede kwaliteit en een perfecte service: goed verpakt en snel in huis.

Geweldige snelle levering!

Deze mensen leveren super snel! TOP

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB