Vriendelijke klantenservice

Heel aardige mensen bij de klantenservice, die met je meedenken! Het leek erop alsof er iets niet goed was gegaan bij de bezorging, waarna de klantenservice met me meedacht in oplossingen. Het is uiteindelijk alsnog goed afgelopen en de alternatieve oplossingen bleken toch niet nodig. Een panty die ik had besteld bleek uitverkocht, maar ik kreeg een vergelijkbare aangeboden als alternatief dat zij kosteloos hebben verzonden. Echt super!

Geweldige service

Redelijk goede ervaring.

Als een product niet op voorraad is de klant even waarschuwen d.m.v een mailtje dat het wat langer duurt. Of op de website aangeven dat het product niet op voorraad is.

Snelle levering!

Wat valt er nog over te zeggen. Perfecte pantoffels, goed merk, snelle levering.

Snelle levering, juiste kleur!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snel en netjes geleverd

Goed verpakt en vlot geleverd.

Reeds eerder kennisgemaakt met Beenmode en daarom opnieuw besteld.

Tijdig door de brievenbus

Al eerder besteld, makkelijk en binnen enkele dagen ontvangen

Pakje zoekgeraakt bij PostNL Dit gemeld bij beenmode zij reageerde vrijwel meteen en waren heel hulpvaardig!

Persoonlijk via webwinkel; het kan!!

Steeds zeer netjes verpakt, met een persoonlijke noot. Zeer behulpzaam en snelle reacties. Ik vind het echt super fijn dat ik via een webwinkel toch goed en vriendelijk advies en hulp krijg.

Alles verloopt soepel en netjes

Alles in goede orde ontvangen

Prima Fijn door brievenbus zodat je niet thuis hoeft te zijn bij bezorging

Amazing service !

Super quick, super efficient!

snelle sevice, kon niet beter!!

keurig verpakte producten, heel snel geleverd !!

Goede service, prima producten en snelle levering.

Mijn bestelling is in delen geleverd, de tweede levering liet wel even op zich wachten maar na telefonisch contact werd t met n paar dagen geleverd

Het heeft heel veel moeite gekost een mooie Falke panty te vinden, tot ik bij jullie terecht kwam

Ik ben uiterst tevreden en ga zeker vaker een bestelling doen

Goede service, goede kwaliteit en snelle levering

Prachtige producten, service is prima. Heel tevreden!

Gaat vanzelf

Moeiteloze bestelling en levering. Het valt niet op dat het zo vanzelf gaat. Dat is wat je wil.

super tevreden over de levering van mijn aankoop van Falke Cotton Touch

De Cotton Touch sokken van Falke zijn super comfortabel en erg sterk. Ik draag geen andere sokken meer. Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling door Beenmode. Echter PostNl heeft de bestelling tot drie keer toe uitgesteld. Dit gebeurt vaker bij PostNl en Beenmode treft geen blaam.

Prima levering

Snel

Goede service.

Mijn bestelling was maar gedeeltelijk in voorraad, maar ik kreeg het eerste deel zo snel mogelijk opgestuurd. Goede informatie, je weet waarvan aan toe bent.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB