Goede ervaring

Heel tevreden. Zorgvuldige service en mooi verpakt pakket. Complimenten.

tevreden

tevreden met de kniekousen.

Mooie prijs, snelle levering en mooi product

Ik heb een hele mooie panty gekocht die erg snel werd geleverd. De panty was elders nog niet afgeprijsd dus ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Prettig online beenmode shoppen!

Prettig online panty’s en sokken shoppen. Snelle levering, netjes ingepakt en het mooiste: altijd een handgeschreven briefje erbij!

Snelle service. Goed product!

Verrassend persoonlijk

Een artikel was niet op voorraad. Kreeg een hele vriendelijke/vrolijk/ persoonlijke mail hierover. Waar vind je dit nog. En vervangend artikel direct in orde gemaakt. Snelle communicatie ook.

Een prima firma

Alkes klopt, bestellen, betalen én leveren, snel en duidelijk.

mooie collectie, prima service

werd zelfs vriendelijk gebeld omdat een bestelde maat niet beschikbaar bleek; is me nog nooit overkomen bij een webwinkel

Nog nooit spijt gehad

Redelijk snelle levering, niet altijd alles op voorraad (maten / kleuren)

Fijne website en snelle levering!

Heldere website, snelle levering!

Wandelsokken van Falke besteld. Binnen 2 dagen bezorgd! Super service!

Verrassend leuk

Het pakje kwam snel en er zat een mooi briefje bij. Naast dat waren de giesswein sloffen nog mooier dan verwacht!

Grappig service

Ze zijn heel snel en vriendelijke!

Product was niet op voorraad, kreeg keurig bericht. Inmiddels is het product geleverd.

kasjmier panty's

Excellent Kwaliteit, snelle levering, vriendelijke bediening

Leuk goed product snelle levering .

Compleet, verzorgd, juiste feedback.

Ik ben zeer tevreden omtrent de afhandeling van mijn gedane bestelling. Allereerst de complimenten met de webshop waar het vriendelijk en duidelijk winkelen is. Heel correct wordt je op de hoogte gehouden van eventuele later verstuurde artikelen die op dat moment niet aanwezig zijn. De persoonlijke touch, in de vorm van een bijgevoegd en handgeschreven briefje getuigt van professionalisme. Vriendelijke groeten, Marcel Govaars

Snelle levering van goed verpakte, mooie producten.

Netjes verpakt en zeer vlotte levering.

Al jaren een tevreden klant door het grote assortiment. En als ik vragen heb dan worden ze snel en vakkundig beantwoord.

perfekt

ben al jaren klant van Beenmode naar volle tevredeheid!!

Klantvriendelijk

Had de verkeerde kleur besteld, een telefoontje en alles was zo geregeld. Top service.

Super goede service

We hebben al vaker bestellingen geplaatst en zijn erg tevreden over jullie.

Kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snel geleverd en een gezellig persoonlijk kaartje erbij.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB