Heerlijke en prachtige kwaliteitssokken

Ik heb de Fance sokken kado gegeven. Het zit netjes verpakt en geeft leuk. Het is altijd leuk om kado te doen. Vooral van dit merk.

Uitstekende service!

Volkomen naar wens verzorgd, prima!

Top voor me kaar

Snelle service mooie beenmode

Snelle en goede service

Hoe leuk is het als er een handgeschreven kaart in je bestelling zit. Voel je je toch een soort van speciaal en het is een persoonlijke touch.

Goede website met uitleg, goede service, kwaliteit panty s

Perfecte service!

Ik bestel al enkele jaren bij beenmode.nl. Snelle service, netjes verpakt, ruim assortiment en de persoonlijke boodschap maakt het openen van de bestelling steeds weer leuk.

Snel, keurig en overzichtelijke site.

Overzichtelijke site, keurig verpakt en snel verzonden. Ben blij met mijn sneaker sokken!

Snel geleverd prima product

Snelle levering van de panty’s en prima kwaliteit.

Snelle levering en vlotte afhandeling retouren

Zie bovenstaand

zeer goede klantenservice

Er was een probleempje bij de aflevering van een bestelling die ik had gedaan. Heb contact opgenomen met de klantenservice en ben zeer goed geholpen. Prettig mailcontact en prettige afhandeling!

Geweldige service!

Uitstekende service met een persoonlijk tintje: Mooi ingepakt met handgeschreven kaartje. TOP! Dankjewel team Beenmode!

Goede kwaliteit en snelle levering

De producten zijn van zeer goede kwaliteit. De levering is snel, ook als het nageleverd moet worden.

Goede snelle service!

Goede snelle service!

Keurig volgens afspraak geleverd, in een mooie verpakking.

Er zijn vele manieren om iets te verpakken maar deze verpakking is erg mooi. Als het dan ook nog keurig volgens afspraak komt is dat erg fijn.

ik vond meteen wat ik zocht en dat vind ik prettig.

geweldig

goede verzending keurig verpakt, product zit goed

Uitstekend!

Altijd goed!

Wederom snelle service en mooie producten

Op naar de volgende bestelling! Altijd een feestje als je nieuwe panty’s weer gearriveerd zijn!

Snelle service, mooie bodie (spanx kanten body)

Top. Via de brievenbus de volgende dag geleverd.

Goede persoonlijke service, en breed assortiment

Ik wist niet goed welke maat ik moest hebben, had wat vragen hierover gesteld en de dame die ik sprak ging dingen voor me uitzoeken en heeft me toen een aantal opties aangeraden. Kwaliteit is goed, en breed assortiment.

Super service

Heel goede service, ook omtrent een na levering.

10/10

Zichtbaar afgeslankt

Mijn nieuwe shapes van Spanx maak mij zichtbaar slanker! Een aantal keer krijg ik te horen: ‘ben je afgevallen!’ Het is dus wel zaak om ‘op tijd!!! ‘ een nieuwe te kopen……

Ben tevreden

Tot nou toe geen klachten

Heel goed!

Hele vlotte levering en prima kwaliteit!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB