Altijd op tijd geleverd in de brievenbus!

Heel goed! Ruime keus!

Gewoon goed en snelle levering. Houden zo

Ruime keus. Goede kwaliteit. Snelle service.

Fantastisch!

Mijn bestelling meteen de volgende dag ontvangen. De kleuren van de sokken komen helemaal overeen met de kleuren op de computer, heel goed! grote keuze en mooie kwaliteit beenmode.

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf.

Snelle service, producten netjes ingepakt ontvangen.

Snel een perfect

Mooi ingepakt en prima service

Bij eerste bestelling bleken de Falke sloffen toch niet te klein/krap. Maar aanduiding was 37-38 of 39-40 en ik heb maat 38/39 wat de keuze lastig maakte. Verder kon ik aan de bijbestelde sokken niet zien of de kleur wel klopte, omdat het er niet opstond. Dus alles terug gestuurd. Helaas op kosten van de klant. En nieuwe bestelling geplaatst. Met grotere maat en precies dezelfde sokken weer, maar met extra opmerking of ze goed de kleur wilde checken. 2e Levering waren de sloffen prima (liefst had ik een maatje ertussen gewild, maar die bestaat niet) en de sokken kwamen nu qua kleur wel overeen met de website. 2 Punten van aandacht dus, de retour kosten van de klant. En het niet kunnen checken van kleur codes van sokken als dit totaal anders lijkt als op de website. Verder prima service en formulier voor retour netjes te vinden online. En op hun advies gewoon een nieuwe zending geplaast ipv ruilen. Ivm wachten op de levering.

Snelle levering en mooi ingepakt

Mooie pantysokjes voor mijn moeder besteld, mooie kwaliteit! Zeer tevreden.

Geen knellende boorden

Kwaliteit, prijsverhouding uitstekend.

Stevige panty, mooie kleuren, overzichtelijke website, breed assortiment, snelle levering.

Niet verkrijgbaar in de winkel in Alkmaar.

Helaas is het artikel niet verkrijgbaar in de winkel op de Laat in Alkmaar. Waarom is uw site niet aangepast?

Uitstekend prijs / kwaliteit

De gekozen kleur panties zijn precies de kleur die ik wilde hebben, mooi voor een iets donkere kleur. Verder heel blij met de snelle bezorging

Enige aanmerking: kleinere verpakking was mogelijk geweest, zodat het pakje door de brievenbus zou kunnen.

Fijne webwinkel

Vlotte levering, service voelt persoonlijk.

Perfect!

Prima site, veel keus, veel info.

goede service

duidelijke artikel info, snelle reactie op vraag, goed product

Prachtig maar zeer slechte kwaliteit

Een prachtige legging, de velvet spanx, maar de kwaliteit is ronduit slecht. De broek vervaalt, slijt al na 1 keer dragen en dan vooral rond de knieën. Ook mijn vriendin die deze broek heeft gekocht, had exact dezelfde slijtage na 1 x dragen.

Snelle en goede service.

Snelle levering van de kniekousen. Waren heel mooi en goed verpakt. Kniekousen zien er heel mooi en stevig uit. Een aanrader om hierbij te bestellen.

Gezochte panties in winkel niet meer leverbaar. Gelukkig hier nog kunnen bestellen. Snelle levering!

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling

Snelle levering en goede kwaliteit.

Ik ga zeker vaker iets bestellen! Mooie site en een goede kwaliteit zijn voor mij belangrijk! Ook was het pakketje stevig en zag er verzorgd uit!

Snelle service, is zeker herhaling vatbaar

Prima service en snelle levering.

De sokken werden snel geleverd, goede duidelijke website, mailtjes werden gestuurd wanneer de artikelen geleverd zouden worden. Sokken zijn ook naar tevedenheid.

Super web shop

Netjes geleverd en nageleverd zonder probleem. Zeer tevreden

Altijd snelle levering maar deze keer heb ik bijna een week gewacht, zal ongetwijfeld aan de post gelegen hebben. Hebben een uitgebreide collectie en verder altijd heel tevreden.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB