Klacht goed opgelost

Artikel wat nageleverd zou worden kreeg ik niet. Na contact met klantenservice werd het direct opgestuurd

Uitstekende service

Prima produkt,prima prijs,excellente service

Altijd voorraad en snelle levering.

Idem als boven. Geen klachten

Altijd snel in huis met een persoonlijke touch!

Het bestellen van panty's is ideaal bij beenmode.nl. Veel keuze en voor ieder wat wils. Ook alle prijsklassen en fijn en snel thuisbezorgd met meestal een persoonlijk bedankje!

Alles gauw in huis. Kwaliteit panty

Kleur prachtig en bruine benen. En dat met een panty aan. Maat groter genomen.

Snelle levering, prima sokken

De sokken werden de volgende dag al bezorgd. Ik ben zeer tevreden

Sokjes waren snel binnen. Perfect voor in de brace. Heel blij mee

Snel, netjes en persoonlijk

Snel geleverd en ik wilde nog iets erbij nadat de bestelling was geplaatst en betaald. Ik belde en dit was geen enkel probleem. Betaallink ontvangen en geregeld. Ook nog een leuk persoonlijk kaartje in het doosje. Zijn de kleine dingen …

Een artikel moest worden nageleverd, dat gebeurde de volgende dag en ik werd goed op de hoogte gehouden

Super snel

Super service

Super klantenservice!

Een item miste, maar ik kreeg er direct een mail over, met een suggestie voor een vervanging. Heel pro-actief. Ander item werd ook snel verzonden.

Goede artikelen en zeer goede contacten.

Zending niet aangekomen, zou via post nl. In brievenbus belanden, nog steeds niets .Maar Beenmode.nl meteen contact met mij en tweede zending naar afhaalpunt gezonden en door mij ontvangen . Subliem opgelost met compliment ,aan Karin. Wel vervelend voor Beenmode.nl dat eerste zending nog ergens bij post.nl rondzweeft en dat al weken . Ik zal Beenmode bij iedereen aanbevelen. Goede artikelen en zeer goede contacten.

Uitstekende service en snelle verzending

Een verkeerde bestelling kon gemakkelijk geannuleerd worden, heel prettig

Geweldige kousen,al meerdere keren bij U besteld!

En fijn op tijd geleverd,goede kwaliteit,zeker met deze warmte,onmisbaar deze kousen!

Fantastische service

Ik twijfelde over een passend corrigerend broekje voor onder mijn trouwjurk. Beenmode heeft me enorm goed geholpen via whatsapp welke het best passend zou zijn.

is super

Snelle levering, goed verpakt, heel fijn door de brievenbus, hoef ik niet heel de dag binnen te zitten, echt super!!

Na een foutje met mijn panty's is het super netjes opgelost

Helemaal top zoals ik ben geholpen

Goede service, snelle levering!

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Beenmode.nl Ik raad deze webshop zeker aan.

Snel en correct

Snelle afhandeling en het pakket is netjes ingepakt. Ook fijn om te melden is dat er een kaartje bij zat met een geschreven berichtje. Dus: ik ben zeer tevreden met uw bedrijf. Joke

Snelle levering en goede service!

Bestel hier al lang, altijd goede service en snelle levering

Snel levering

volgende werkdag pakket gestuurd. alle orders kloppen en prima opgepakt

Denken mee. Werd gebeld dat een klein deel van de bestelling niet op voorraad was. Ik kreeg de keuze wachten of alternatief. Voor alternatief gekozen.

Duidelijke website, veel keus

Zeer snelle, vriendelijke en hulpvaardige klantenservice.

Super snelle service!

Handige site en snelle service. De bestelling was netjes verpakt.

Ik ben zeer tevreden

Overzichtelijke site en goede afhandeling van mijn bestelling

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB