Altijd snelle levering en prima producten.

Als ik twee verschillende maten bestel voor mijn dochter en ik wordt er gecheckt of de bestelling wel goed is doorgegeven. Fijn dat ze zo alert zijn!

Door het ruime assortiment en de goede site-navigatie vind ik gemakkelijk wat ik wil kopen

Ik ben dol op panty's voor mijzelf en mijn vriendin. Het is voor mij sowieso leuk om te kijken wat jullie allemaal hebben. het liefst koop ik de hele winkel leeg, maar ja dat zit er niet in. kiezen, betalen en de volgende dag in de brievenbus. geweldig ! groet, Paul.

Perfect behandeld zelfs na klacht

De kleur van één paar kousen kwam volstrekt niet overeen met de website en dit werd direct en adequaat opgelost. Chapeau.

Ruim keuze aan prachtig producten

Ik koop al jaren bij Beenmode, zo veel keuze aan mooie shapewear, badmode, en prachtig ondergoed. Mooie ingepakt en super customer service.

Goed verzorgd

Netjes verzorgd pakketje. Kwam een dag later dan beloofd, maar dat kan aan de post hebben gelegen.

Ik heb een geweldige GOEDE ervaring.

Ondanks dat de bestelling niet in voorraad was, dus het duurde even, en ja hoor. een week later werd het pakje bezorgd. Bedankt daarvoor

Snel, betrouwbaar

Klantenservice is top

Je krijgt snel antwoord op je vraag. Erg vriendelijk.

Prima, snelle bezorging, na lang zoeken heb ik weer pantoffels gevonden die me passen.

Heel blij mee. Moet ze nog wel uitlopen ,want de steunzolen moeten erin.. Dit model was er în 2007 ook al..Hier loop ik nog op. Oersterk dus..Mijn broer had toen n schoenenzaak..Mooi merk, Rohde,, Dank je wel en succes..! Met hartelijke groeten..

Fijne sokken, snelle levering, maar de bovenrand van de sokken is toch strakker dan de vorige zending relax sokken.

Groot assortiment bij Yunders/Beenmode.

Heel prettig winkelen bij Yunders/Beenmode. Goede service, groot assortiment. Aan bezorgwensen wordt ook aandacht besteed.

Goede site, correct verpakt en snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering!

Goede kwaliteit, snelle levering!

Geen problemen, snelle levering!

In één woord PRIMA service !!

Oplettende prettige mensen, snelle keurige levering.

Omdat ik 1 vd 3 panty's in een andere maat had besteld dan de overige 2, kreeg ik keurig een telefoontje om te checken of dat express of per ongeluk was. Mijn fout werd snel gecorrigeerd en de volgende dag had ik de panty's in de goede maat in huis. Bijzonder fijn

Niet helemaal volgens verwachting

Bij plaatsing van mijn bestelde artikel stond er duidelijk weergegeven: “Wij maken uw bestelling gereed voor verzending en houden u middels de e-mail op de hoogte zodra de bestelling verzonden is.” Na 9 dagen heb ik contact opgenomen met jullie klantenservice om naar mijn bestelling te vragen wanneer deze zou arriveren. Ik kreeg reactie van jullie dat bekend was met het plaatsen in het winkelmandje dat het 10 dagen kon duren. Dit zie ik nergens terug in de bestelling op de mail…? Inderdaad met 10 dagen heb ik de panty ontvangen en keurig verpakt. Als tip wil ik jullie geven de bovenstaande telst aan te passen bij het plaatsen van de order. Dit schept andere verwachtingen.

Snelle en goede levering, bovendien snel en prima antwoord op vraag

Ik had abusievelijk de verkeerde maat ingevuld. Daar een e-mail over gestuurd met verzoek de maat te wijzigen. Dat ging heel vlot en heb ook de juiste maat gehad van 2 prima maillots van Hudson.

Snel en adequaat

Prima.

Vlotte afhandeling en vriendelijk.

Eertse keer besteld, maar top!

Goed geholpen. Mijn bestelling moest nageleverd worden, maar ik kon zonder problemen mijn bestelling wijzigen. Goed en snel contact via de email.

Prima service.

Prima service. Keurig op de hoogte gehouden van vertraging en daarna alsnog snelle levering.

Prachtige panty's snel geleverd

Een nieuwe panty heb je snel nodig. Daarom was het fijn dat Beenmode.nl niet alleen de juiste panty voor mij had, maar deze ook heel snel kon bezorgen. Mijn complimenten.

Een dunne panty waarvan je niet ziet datje hem draagt en toch mijn spataderen maskeert ,fantastisch.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB